what a weekend!

oh villken behövlig helg kan jag säga. först i fredags så tog jag och mahira en underbart mysig och intressant fika. många trevliga samtalsämnen som också gjorde att jag fick perspektiv på mitt nuvarande problem. jag såg det i ett annat ljus vilket är väldigt viktigt för att lättare kunna ta itu med det.

i lördags var det jobb 8-15 med edvard, rullade på riktigt bra. hem och slappa. melodifestivalen med lillsyrran och mammi. jag hejade så klart på sarah, who i.. l o v e men sen även på lili & susi, caroline af ugglas, star pilots..nästan alla ju. detta år är det för många bra vet inte vem jag vill ska vinna nu. kommer bli tufft på lördag!

under melodifestivalen fick jag ett samtal av sabina. jag som tänkt och vara hemma och umgås med sandra men hon åkte på att ta med en boende till akuten så hon fick jobba över så vart inget med henne. däremot erbjöd sabina mig att joina henne, elin och lina till harrys. vart lite sugen så hälllde upp mig en grogg och funderade vidare. annie hörde av sig om att hon med var lite sugen på harrys så då var det klart. jag skulle till harrys. bara göra sig i ordning och snabbt börja dricka lite.
 
trallade över till annie som tur är bor så nära och dit kom även zäbi och tvillingarna sen. ut på stan och till harrys kön. då kom samuelsson och cissi och helt plötsligt var vi ett brudgäng..fan vad värt!! oj oj oj är bara förnamnet vad folk det var inne på riva/bk/harrys. med en snygging i varje hörn ska man nog inte klaga. träffade min chef där inne, alltid lika trevligt. anna och jag med mina bröst och urringning och hennes blonda hår skulle vi ragga visa kort som vi så sött kallade det på fyllan och OM vi hittade..hehe!! bettan och bettan i ett nötskal. dansade schlager golvet och sen gick vi neråt. nathalie fann sig en jätte snygg snubbe som hon hej vilt flörtade med resterande delen av kvällen.
 
när lamporna tändes så gick vi där i från. d och f följde med oss till kebabaren som snarare var mötesplatsen.se snarare än en kebabar. tina,malin, henke, någon dude som vet vem jag är men som inte jag vet vem han är och en till som ville prata lite med mig men jag var som sagt upptagen på annat håll. zäbi o dem gick hem, och annie vart full o skulle upp o jobba så hon gick hem så där stod jag med d och f o slutade med att jag följde med dem.
 
sen blir det inget mer skrivande. jag fattade inte vad som hände själv efter det. låter det hellre vara osagt (oh nej jag hade ingen trekant)...hehe!! kom hem halv tolv och åkte till jobbet halv tre. jag överlevde med nöd och näppe som alltid. bara bita igen och köra liksom.

nu är jag forfarande helt död men ska åka och jobba 15-20.
kanske träffa annie och sändra ikv.

vilken underbar helg, allt börjar klarna och bli bättre. ALLT! back to being the old me...finally!!

hästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0