tillbaka till minnena nu igen!

idag på dagen gjorde jag det sedvanliga dem dagarna då jag är ledig från jobbet. mat framför tv'n, våra bästa år, oprah, glappa lite, dansa i vardagsrummet till mando diao på mtv och försökt göra något vettigt i mitt rum som idag blev att rensa med kläderna.

avslutade ju så klart inte mitt projekt.

trallade istället iväg över gatan och lämnade in min kamera, 4-5 veckor..KUL! sen gick jag hem till sändra.

köpte grönsaker och dipp på priso, vårat fina försök till nyttigheter istället för onyttigheter. snackade lite skit, lite ipod musik och sen vart vi röksugna. inte ofta ingen av hos har cigg men idag var det fallet. ringde till granne om han kunde bjuka och det kunde han ju. över till hans balkong och där fastnade vi ju sen. var ju hockey! i andra drog sandra till priso och köpte onyttigheter medans jag och sebbe kollade på detta:



andra, tredje, fjärde, femte och sen slutligen sjätte perioden kom och det slutade, ja det behöver vi ju inte gå in på. min gamla kärlek gjorde bort sig om man säger så. men har inte kollat en match denna säsong men vilka känslor som kom tillbaka idag när man på högstadiet sprang ner till hallen och hejade på klubben och kunde varenda klubbsång och visste alla som gick på matcherna och stod där och hejade med än. det var tider det!

ett par cigg, kollade igenom sebbes gamla bilder..fan vilken pudding han var i yngre dagar och nu är jag hemma igen!

sjukt bra kväll trots den jävla förlusten!





























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0