i can't help my self from thinking...

på framtiden...

framtiden är det ända jag tänker på nuförtiden, barn, familj, pojkvän, hus, körkort, bil, pengar, jobb, utbildning, husvagn, husdjur, sverige, utomlands...ja ni fattar!

igår var det i alla fall en underbar dag.

sandra ringde precis när jag skulle gå utanför dagen så hon fick följa med mig till alkoholhuset och sen hemköp.
hem till mig och kolla på en massa roliga youtube klipp, som kom att inspela sig lite vidare in  på kvällen sen
jag kollade på bones, gjorde mig lite fin och sen åkte jag till jobbet för och hämta smörgåstårtan jag hade beställt.

hem till sandra. annie kom och vi högg in i smörgåstårtan, oh så gott det var. sen kom efterätten fram, pannacotta med varma hallon. mätta vart vi i alla fall!
 
började dricka lite, men jag som vart lite sjuk i veckan hade riktigt svårt och vara på topp som jag brukar. vi sjöng en massa singstar, jag förlorade bara EN gång av ett tiotal, behöver jag säga att jag är bäst på schlager skivan..hehe!!

men i alla fall tidigare på dagen så hade jag och sandra sett på ett klipp på shaking that booty så vi var tvugna att få med oss anna och verkligen testa hur man gör det på riktigt som i denna videon här nere...



ni skulle ha sett oss där hemma i sandras vardagsrum, det var en vacker syn kan jag lova er. som tur är har annie bildbevis på både det och en massa andra trevligheter. ser fram emot och se dem bilderna / videosen.

gick in till stan, närmare sagt platå. såg mr m och hans entoruage. jag sandra och annie skakade en massa rumpa till bästa musiken någonsin som spelats på platå, var nog bara for show off dem spelade sån bra musik. m a h i r a you should have been their.

men tyvärr så han vi inte dansa så länge på grund av en viss persson. han förstörde verkligen tre tjejers perfekta kväll.  men men vad gör man inte för vänner. vi gick ett varv, snackade med lite people from the past och sen hamnade vi på ett annat ställe med tre killar, nämner inga namn. alltid bäst så, han som inte känner någon osv osv aja internt.

hade trevligt och sen gick jag och sandra som bara var kvar då hem. helt nykter kände jag mig så tidigt som jag slutade dricka och så lite som jag hade druckit. var ritkigt skönt så man inte blir ännu mera sjuk.

har jobbat nu 15-20, vill vara fullt ut glad och allt, men det går inte. jag har tagit det hela för personligt antar jag men jag är inte mer än människa och främst så är jag en väldigt känslosam människa. men jobbade kvällen med jeffan så kvällen gick glatt och smidigt framåt. hade godis som vi bjöd på i kassan så var helt hög på socker nu när jag kom hem och skulle kolla på grey's och friday night lights. dem gör allt min fredagskväll lite extra speciell.

nu ska jag sova, jobba 8-15 imorgon..yiipe!

i denna dystra tid jag kommit in i, var lite otrevlig mot ett par vänner idag vad jag vet om och det är inget jag hoppas ni tar det personligt , men denna tid är inte den bästa tiden.

jobbet, skolan, mamma, människor i allmänhet, pms...ah det är mycket som gör mig irriterad just nu. ingenting verkar gå som det ska men det går över, det gör det alltid.

tills dess så är det denna kille och ingen annan av samma kön som får mig att le så här stort :=) ( ps. kom ihåg att jag hittade han först)



vad kul att du börjat blogga igen sara, fick chocken när jag på bloggkollen såg ett ny uppdaterat inlägg av dig, ni som kan hennes länk. läs, hon har det ju så underbart där hon är.

hästa la vista!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0