right now you feel like you can never love again...

home sweet home kändes det som när jag klev av tåget i olso i fredags eftermiddag.

hövik anna mötte upp mig och vi gick och tog en snabb kaffe, verkligen en snabb kaffe för sedan kom carro m pojkvän och hämtade mig för vi hade bråttom.

handlade det sista vi behövde och sen tog vi tåget till umeå carro och tillagade en tacos måltid som satt så fint så. dem gjorde sig iordning till C1 och C2 medans jag pyntade till mig lite med spindelväv osv.

vid sju tåg vi tåget in och hämtade upp carro m pojkvän som precis kommit in till station med flyget och även martin.

drog till vickan. där var det maskerad med hennes inneboende och deras vännor. alla var utklädda förutom en ( ni förstår nog vem jag menar, b ö g e n )...vem klär ut sig som bög liksom? och sen byter kläder innan den ska ut??

när vi var fulla och glada och hade rösta fram dem fyra bästa utklädda så drog vi med trikken in till byen. trikken med spya på, usch! drog i alla fall till yatzy (jag vart underröstad). spelade riktigt bra musik faktiskt, som vanligt. men det är ju bara svenskar där och det tycker jag är så tråkigt så gillar inte det stället allt för mycket.
en bra kväll i alla fall och sen gick jag eller snarare sagt sprang jag till narvesen på nationaltheatret och vrålade ut en "pizzaslice" samtidigt som jag stod redo med kebabsåsen. hämtade upp vickan och hennes roomie's och tog vi taxi hem till dem.

frös hela den natten, men jag överlevde och vaknade upp på lördagsmorgonen och bara vrålade ut party party till vickan som inte lät lika pepp.

vi kom snabbt upp ur sängen och tog en promenenad ner till byen där vi käkade pizza buffe på peppe's pizza. när man är i norge så måste man ju äta på peppe's liksom, det tillhör. det första skivan såg man knappt inte pga all romme jag hade på, fy fan vad jag älskar norsk romme utan smaksättning och med.

efter den underbara måltiden skulle vi bara dra ett varv på stan, först fastnade vi på zara där vi hittade våra dream shoes som ingen av oss köpte, men som jag inom snaraste nästan måste köpa. gick vidare till hm där vi hittade lite. jag köpe nya strumbyxor, en klänning och en tröja. och vickan köpte ett par nya pjux.

snabbt hem och gjorde i ordning oss på mindre en timme innan vi skulle ner till oslo s och möta umeå carro för att tillsammans ta tåget till carro m pojkvän med pojkvän. första handlade vi lite mat och sen åkte vi hem till deras crib. oh vad fint dem hade, min drömlägenhet om den bara hade varit mera central. lagade bali's kyllinggryta med ris som också är en av mina topp 3 bästa olso måltider med färsk squash och paprika i med. mums mums!!

martin åkte och hämtade upp dem sista och tillslut satt vi där. jag, carro m pojkvän, umeå carro, carro m ölen, lovisa, sandra, emelie, therese, vickan och maria. reunion liksom, uom setterberg som desvärre bor i london och inte kunde komma och hövik anna som jobbade. men annars alla andra! oh vilken härlig stund det var. vi spelade något sång spel som emelie kom på och också ägde i, ölspelet och sen pratade vi en massa ocj njöt och vara tillbaka allesammen.

martin körde oss till tåget, loivsa som var lite sjuk valde att åka hem.

kom in till stan och splittrades en stund för att alla var så kissnödiga. slutade med att jag och maria pissa ett par meter i från amerikanska ambassaden. hoppades ingen vakt såg oss eller att vi hamnade på film..ooppss!!

samlade ihop igen alla, utom emelie och therese som valde att gå till yatzy. men nej nej vi andra gick till mitt och marias bästa ställe t e m p e s t. där rockade vi on the floor tills lamporna tände. så jävla kul verkligen, hela kvällen var helt underbar.

vickan och jag tog taxi hem och sen snackade vi lite innan vi somnade så sött.

i söndags så vaknade vi rätt sent, gjorde oss sakta i ordning och städade lite, sen kom carro m pojkvän och vi tre tog följe ner till karl johan där vi skulle möta dem andra.

jag, carro m pojkvän, carro m ölen, umeå carro, sandra, emelie, therese, annika och vickan gick till centralen och in på egon och käkade en god bakis middag och satt och snackade skit. super trevligt och avsluta helgen på trots att man då började inse hur bra man trivs i oslo och med alla dessa människor som man saknar så fruktansvärt mycket.

helgen var över, vickan, sandra, emelie, umeå carro , carro m ölen följde mig till bussen och nu sandra...
SANDRA, fick med dem alla ut i kylan och vinka av mig när jag satte mig på bussen.

bussresan hem gick relativt smidigt. fick ju vänta nästan ett par timmar i göteborg men käkade lite bk mat, satt på datorn och sen snackade jag med pantea i över en halvtimma så dem timmarna gick fort.

kom hem strax efter tre till linkan och då tog jag en taxi  hem så jag snabbt var hemma.

idag har jag vart helt död, inte gjort ett skit verkligen. träffade sofie en kvart förrut och sen nyss såg jag på grey's som jag inte hade hunnit sett. har ju endel serier och ta igen nu.

måste plugga lite nk nu innan jag ska sova, imorgon blir det plugg och sen ska jag jobba 15-20

här några av bilderna jag hunnit få, väntar dock på marias som jag tror har dem bästa på mig eller kanske carro m pojkvän med..

jag och carrosana, carro m ölen o m pojkvän


carro m pojkvän's, pojkvän martin / elgen med umeå carro


jag och carro m pojkvän / C1 eller är hon C2??


vickan som cat woman



maria på förfesten hos carro m pojkvän


sandra m  popcorn, jag och lovisa


vickan ser helt slut, antagligen eftersom vi vart sambos i helgen, men therese ser pepp ut


 

 

carro m ölen och sandra kollar i carro m pojkväns au pair bok hon gjort med alla kort, något jag med måste göra!


 


på ölspelet får umeå carro / mongo carro som hon med kallas klunkan vin..usch!!


 


emelie som i princip åt upp alla tre popcorn påsarna själv, här hjälper maria henne lite



hade vi bott i samma stad, hade jag aldrig tvekat!

 


Kommentarer
Postat av: sandra

det var superkul att du kom :)det måste vi fixa fler gånger!!! :)

2008-11-05 @ 23:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0