stomp the yard.

har precis sett klart hip hop / dans filmen "stomp the yard"

en riktigt bra film en söndagskväll.

förmodligen ingen film jag kommer sätta på någon annan söndagskväll men ändå riktigt bra material.

filmen hade enorma dansmoves, men vad annat förväntar man sig av svarta hip hop män. vi vet ju redan hur grymma dem är på att dansa. det som impade mig mest var både bild och ljud efftekterna i filmen, häftigt som fan.
annars var det väl en vanlig high school film där den nya killen blir kär i rektorns dotter, som redan dejtar den mäktikgaste dansare på skolan och som är väldigt förmögen av sig. i början går det bra för honom, sen blir det ett rejält nedslag, innan han i de sista minutrarna tar sig tillbaka och ger filmen sitt lyckliga och förväntade slut.

kändisar som chris brown och ne-yo är med. inte lika känd men filmens huvudrollsinnehavare heter columbus short och spelar faktiskt riktigt bra i denna dansade step film. tror vi kommer få se mer av honom i framtida dans filmer och det ser jag verkligen fram emot.

vill ni se en high school film med riktigt grym dans av riktigt grymma dansare så kolla på denna film. vill ni även under filmens 1.54 minuter lyssna på riktigt bra musik så kolla också på denna film.





asta la vista!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0