jag ser, men jag ser inte

usch en sån dag som jag har haft idag får man inte ha ofta. bara legat hemma i soffan, dock med fixat hår och ett fint halsband på mig. har legat och kollat på bones avsnitt, älskar den serien.

allt går bra nuförtiden. man kunde tro med gårdagen och denna dag att allt kommer bli som vanligt nu. men det kommer det inte. allt har förändrats, jag har förändrats. jag har fått mycket skit i livet för mitt sätt att hantera vissa saker eller vissa människor och då menar jag främst anledningarna till att jag inte längre är vän med vissa.

och ser man det till ytan så är anledningarna små och töntiga kan säkert många tycka men under ytan finns det alltid en känsla, en intution hos mig som lett till det. jag har ångrat mig, jag har gråtit, jag har varit envis men det har alltid lett till att nya människor fått ta en plats som varit givande för den nya epoken i mitt liv.

när jag fått en känsla så kan jag inte få bort den, utan att jag ger det tid. om jag anser det / denvärt att ge tid.... gått igenom mycket sånt på sistone, se folk på nytt sätt både till det posetiva så som det negativa.

det kommer aldrig bli som förr, dem känslorna jag har kommer inte försvinna. om det ska ske något så blir det något nytt, aldrig det som var. många ser dem som något negativ, men varför måste det vara det.

en del av mig ger upp, jag ändrar min syn, jag ser saker på ett nytt sätt. 
många tror att för att man förlorar personer, vänner då så går livet under eller ens liv förändras drastiskt till något sämre. men så är det inte, förlusten i säg ger en enorm förvirring och en stor sorg men själva bearbetningen ger en förändring, ett nytt sätt att se saker och ibland t.om plats för nya människor.

jag gillar det precis som det är nu, jag har haft det så bra. jag har aldrig varit så ensam som jag varit den sista tiden. men jag har bara kännt fysisk ensamhet, aldrig psykisk. jag har varit ledsen, men ändå inte ledsen. allt jag gått igenom har lett fram till nya stunder, nya minnen, ny band som knutis..

jag kan berätta faktan, men känslan den är gone with the wind.

stunden och känslan kommer och går, men faktan och minnet består. det inte är samma!

jag har lovat mig själv förändring, en del av den förändringen har jag redan påbörjat. redan har jag kännt glädje, sett saker jag aldrig förr har sett.

...och analysera inte, jag skriver alltid för mig själv och aldrig för er. det ni tror ni ser, det ni tror ni läser, det ni tror jag känner är inte alltid det jag ser, det jag skriver för att det är det jag känner eller det jag menar. förrän ni vet, från självaste mig så är inte att veta samma som att tro. glöm aldrig det!


My life, your entertainment
You watch it while I live it
I walk they follow
I talk they holla
Just here for your amusement
My life, your entertainment
You watch it while I live it
You waitin' for me to lose it
I guess I'm just here for your amusement



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0