konstiga egenskaper.

okej då har man blivit utmanad av maddis att skriva 6 konstiga egenskaper man har. suttit på jobbet hela dagen och funderat, visst har man några men inga jätte konstiga. men skriver ner sex så har jag i alla fall tagit utmaningen på allvar.

1. jag har en dåliga vana som jag har haft i många år, det är att jag biter på mitt kött i gommen. i princip så biter jag bort lite kött bitar som jag sedan spottar ut. när jag väl har börjat så kan det pågå ett bra tag innan jag kan glömma bort det och sluta. tandläkaren har varit på mig ett par gånger men jag kan bara inte sluta.

2. efter berättat om utmaningen på jobbet så ville mina kollegor att jag skulle berätta att så fort jag blir rastlös/uttråkad, så börjar jag hålla på med saker runt omkring mig. jag stoppar skeden i munnen och leker, slår med pennan på bordet, slår med foten i golvet, leker med min piercing och mycket annat. tydligen så är det inget jag lägger mycket uppmärksamhet för själv, men folk i min omgivning.

3. varje gång innan jag somnar så måste jag kolla vad klockan står på mobilen. gör jag inte det så tror jag att något dåligt kommer att hända mig.

4. jag har byhåla skräck. när jag reser genom sverige ( och andra länder med )och kommer till små små hålor så kan jag nästan få cellskräck av tanken att bo där . att bo på en liten ort med ca 1000 invånare, ha en ica, blomsterbutik, någon frisörsalong som alla är stammisar hos och sen så att det verkligen är så, att när man säger att "alla känner alla", så gör de verkligen det.

5. ännu en sak som sitter kvar från barndomen är att jag fortfarande pillar med mitt hår. det är också en sådan sak som jag inte tänker på, jag kan göra det i princip vart som helst och när som helst. jag vet nästan inte längre varför jag gör det men lyckas bara inte växa i från det.  det pinsammaste är ju när jag är trettio och fortfarande sitter och pillar med håret på jobbet, usch när nu måste jag ta tag i det och försöka sluta.

6. hur mycket jag än vet att endel köttsorter kan serveras rosa så kan jag bara inte äta det. t.ex oxfilé som många tycker är gott ( maddis bland annat) är något jag måste äta välstekt för att jag ska få i mig det. är det något rosa så äter jag antingen runt det eller äter den inte alls. jag är uppväxt med att köttet ska vara genomstekt och kan bara inte få bort det och förstå att det är inget farligt med att äta rosa oxfilé.

så maddis där har du det. kanske inte dem roligaste sakerna, finns säkert några andra saker jag har som är mycket mer intressanta och roliga, men det här var dem sex jag kunde komma på för tillfället.

snart är det helg igen.

Kommentarer
Postat av: Maddis

blodig oxfilé är SÅ gott..

ja men din partypolare överlevde och räknar med ett totalt fylleslag till helgen eftersom föregående var nykter. har ju att ta igen så att säga!

2007-03-13 @ 22:03:43
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0