full time alky

nu har ni missat något tjejer, en torsdag på platå m mig och sara.

först en cider m annie på platå, sen hem och sen ut igen och möta upp sara och gå hem till emelie och emelie. där blev det en massa dricka och roligt snack innan vi drog ner till platå.

dansade rumpa och drack alkoholfritt (internt) som vi nu tycker is the shit. gick och käkade och såg världens bråk på hakepi, kollade in våran snygging och sen hamnade vi med henke och dem på efterfest i hans sommarstuga någon mil utanför mjölby i skogen.

bäst var när sara gick på utedasset och hon ropade in mig för det fanns två sitsar brevid varandra. länge sen jag skrattade så mycket,, vart hade vi hamnat liksom.

grabbarna drack whiskey och vi gt och sen somnade vi sött alla fyra. fick skjuts av henkes pappa på förmiddagen till mjöby station där vi tog pendeln hem till linkan.

när jag kom hem duschade jag och sen somnade jag och vaknade strax innan sex, lite mat och sen kom erna och mahira. kollade lite på tv och sen såg vi alvin och gänget. pantea kom när filmen va slut så då såg vi slutet på saw 2 och forsatte sedan snacka tills klockan var mycket och vi gick igenom ågatan för att följa mahira till bilen.

pantie och jag gick hem och kollade på brutal boxning på sport kanalen..helt störda var dem, vid fem somnade hon så sött i soffan och jag kollade på ett sista program innan vi gick och la oss.

vid ett idag kom kussen upp m sin kompis och var hungrig, precis som en nyvaken pantea och nathalie med var. lagade mat åt dem, satte på alvin o gänget medans jag gjorde mig iordning.

nu är jag hos moster och kusinerna ute på landet och snart ska laxen lägga sig på grillen. en cider har redan druckits och snart ska jag nog hälla upp mig en grogg.

hehe hade fått mail av barry, hehe vart kallade full time alky. kul att höra från han, lite roligt eftersom jag och pantea snackade om karln senast inatt.

hare gött gott folk!!!


Kommentarer
Postat av: Sara

hahaha..har inte haft så kul på sjuuuuuukt länge!!

Tack för en underbar kväll/natt/förmiddag älskling...

Men fy fan så dåligt jag mådde igår, hur det nu kan vara möjligt. Alkoholfritt var ju THE SHIT!!

Jävla konstigt!! Fortfarande bakis...

Ajja, vi höres o synes..

PUSS o KRAM!

2008-07-19 @ 20:27:17
Postat av: Nathalie

ah sara det var nog en av dem bästa utekvällarna någonsin. det måste göras om, men nästa gång vill vi på efterfest med you know WHO!!! oh tänkte på dig bruden när jag låg i sängen och du på jobbet..

2008-07-19 @ 21:44:03
URL: http://kebabnatalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0