vuxenpoäng.

en lite kort uppdatering då.

helgen:

fredag:
förfest hos mig med anna,sandra,maddis och johan. kvällen fortsatte på plaza, och skoj var det. fick höra av johan dagen efter att när jag dansade så trodde jag att jag dansade stilla men jag dansade hela tiden bakåt och gick in i folk. en kyss med en väldigt söt kille blev det också (några gånger under kvällen). hade turen att inte gå hem själv så full som jag var, fick sällskap av johan. låg och pratade flera timmar och blev frustrerade på våra olika åsikter, men roligt var det.

lördag:
förfest hos annie. först var det bara hon och jag. sen ramlade josef, robin,ante,maddis,julia,matilda,johan,martin,stolle,bob och martin in. blev ganska fullt men skoj var det. kvällen var helt okej. var med grabbarna på plaza. gjorde en ganska så dålig sak den kvällen men det är inget som behöver beskrivas mer ingående. fick även denna kväll hem grabbar, denna gång var det martin och stolle som joina mig.

söndag:
sista dagen på gamla jobbet.

denna vecka: 
 
mån-tis:
började på siemens i finspång igår. pendlandet går bättre än vad jag trodde, mycket i-pod och sömn på bussen.ni ska se killarna som jobbar på det företaget, så fina. har deras mobilnummer ;)
idag blev det en middag hos mamma efter jobbet som tom. räckte till en matlåda tills imorgon, bättre kan det ej bli. beslöt mig för att titta förbi hos annie och sen var hon så snäll att hon skjutade hem mig med morsans bil.

ps. kollade på 5 avsnitt av one tree hill igår som ej visats i sverige än. längtar till att kunna ladda ner det senaste av både det och grey's.

i helgen blir det en middag med brudarna på hamlet på fredag och schlager kväll på harrys på lördag med annie. ska bli så jävla fint. längtar hårt!

vuxen poäng: röker-pendlar-äter middag hos mamma-egen lägenhet- egna matlådor-tvättar-städar-diskar-får skjuts av en kompis som har körkort/bil-jobbar-går på harrys........osv.




Kommentarer
Postat av: Maddis

haha damn right. och mitt internet var segare än segast, tog typ en timme att ladda upp, lägga in och publicera.. AAH!

2007-02-21 @ 12:25:13
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0