positivt överaskad!

då var man tillbaka till vardagen nu då.

satte klockan för jag skulle upp och tvätta men mamma hade fattat mig fel och inte bokat en tid så det får bli på måndag istället! ska ju ända bara jobba i arbetskläder i helgen så det rer sig utan ny tvättade kläder...

gjorde mig fin topp till tå, ny glänsande tånaglar till ny tvättat hår och vandrade ut på stan för att möta upp mammi, syster, mormor och morfar.
mormor och morfar bjöd oss på en äcklig lunch på kikobar. jag tycker inget ställe är som mingan, oavsett vart jag testar.

nu har jag gått igenom nya hm katalogen med höstens kläder. hittade mig ett skärp, en tröja, ett diadem, en klänning, ett par byxor, ett par leggings och två kjolar. härligt! kommer lagom till nästa lön v 35..det paketet drömmer jag om redan nu!

vi ska få gäster snart, eller gäster och gäster men maggan, sebbe och ann-sofie ska komma hit och fira sara som dem inte kunde när det var aktuellt eftersom dem var i turkiet då. micke och josse var på cup och jenny jobbade så ingen av stor flickorna kommer förbi idag.

själv ska jag bara vara med någon halvtimma, sen är det dags och sätte på hörlurarna och tralla till jobbet för några timmar där.
sen vandra hem och sova för klockan ringer tidigt imorgon.
06.55 utanför netto, antar vi inte ses då ;=)

nu ringde det på dörren, ska svara på ännu ett mail från barry och sen ut och socialisera mig!

hästa!!!!

ps. begravningen äger rum 21e augusti, måste säga till om att vara ledig då på jobbet. tråkigt med begravning men trevligt med familjetid även om omständighterna inte är dem trevligaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0