ågatan runt

jaha då har man vart lite överallt och ingenstans.

gick först en svänga till mörners med mamma,frida, jessica, syster och kussen.

lämnade dem för att träffa sofie en svänga, där blev det först en svänga på 55an med en god cider och sedan en pasta sallad på coffe house by george.

efter det åkte hon hem.

då sprang jag och köpte cigg på yngves, som sedan ledde mig tillbaka till 55an fär att hälsa på sändra, maddis och elin som satt där.

tillbaka till mörners där även george och arnold hade joinat. george bjöd tet lite så vart ingen dyr nota för min del, 52 kr..då den egentligen borde gått på betydligt mer än det. sånt gillar vi!!

fick ett xoxo gossip girl sms, hehe såna gillar vi alla gånger utom denna gång.

sändra dee kom och joinade mig och la famila och pratade lite "skit" bokstavligen talat innan hon sedan skulle hem. följde henne en svänga och sen tillbaka för att följa med dem andra till burger king för att inhandla lite mat innan hemgång.

fick där i mellan även ett samtal som jag tryckte bort och ett par sms på det, fattar inte karln att jag INTE är intresserad! jag blir så trött påt....

nu är jag äntligen hemma, och vart så glad när man såg en orange blinkande meddelande ruta (msn) från setterberg, så nu avslutar jag kvällskvisten med lite serious talk med henne.

ska bli skönt att sova i sin egen säng, efter två nätter ifrån den.

imorgon ska det solas, tvättas och packas.

kanske en öl med, någon?
sånt märks....

nej sömn var det nu...hästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0