no more, egen tid

har vart ledig hela dagen, fatta hela dagen. vad ska man göra med en hel ledig dag..jag vet knappt det längre.

var först och lunchade med mahira och sara, som också fortlöpte så länge att det även vart lite fika. gud vad underbart vi hade det, mycket roligt sades.
gick på stan med mahira för att försöka hitta en doppressent till nike, jag levde mig in i det som fan och sto och tjöta med hon på guldfynd ett bra tag fast det inte ens är jag som ska gå på dopet, hehe typiskt mig.

sen dess har jag bara suttit framför denna burken och gjort massa oväsentligt, sett glamour och sprungit på toa och kissat ett tusentals gånger.

tjurar för mig själv för att det inte finns någon och leka med idag. aldrig varit så rastlös som jag är nu i livet. förr kunde jag spendera dagar hemma ensam och underhålla mig med allt möjligt men nu klarar jag inte ens ett par timmar ensam.

har ett samtal på msn med min underbara vän anna. det är så underbart! nanna som nyss flyttat för att studera till syrra, till henne som alla andra när man åker iväg ensam så har vi sagt skaffa så många vänner du kan i början och sen sållar du ut dem som inte ger dig det du vill ha. precis så tänkte jag när jag ensam september 2007 flyttade till oslo. efter ett par dagar så hade jag fått två nya vänner, och den som jag gillade minst vid första ögonblick kom att bli en av mina närmsta. helt otroligt. man tror att man åker dit, får vänner under tiden, man åker hem och kort därefter så dör dem vänskaperna ut. men nej nej inte när det kommer till mig och mina tjejor.

kan säga att jag har mer än en handfull tjejer som jag veckovis pratar med och inte för att jag måste utan för att jag verkligen vill. dem är mina vänner, helt ärligt precis som dem här hemma fast dem inte känner till mitt hem och allt som sker mig här hemma.

längtar till oslo, 13e feb då åker jag. frågan är om jag kommer hem, så känner jag varje gång jag hälsar på. man vill inte hem. man vill stanna i den underbara staden med ens underbara vänner men har man sitt allt här hemma med och det är inte så dåligt det heller.

men en konversation med anna nyss då. hon och lina är dem ända som jag inte träffat sen jag åkte hem i maj för dem flyttade landet som jag, men nu har / ska dem flytta tillbaka lagom tills jag kommer.

Anna säger:

Alltså, fatta anthalie, vi har typ inte sett varandra på ett år!


Nathalie säger:

nja nästan sedan i maj..men ah iaf 9 månader blir det väl

Nathalie säger:

sjukt länge från att sett varandra ett par dagar i veckan i 10 månader

Anna säger:

Ja, det ær sjukt .. næstan ett år!

Nathalie säger:

i know tjejen..är mest imponerad att vi ändå hållt kontakten riktigt bra

Anna säger:

Imponerad, det ær sjælvfallet

Nathalie säger:

mm verkligen. en stor eloge till oss båda. men det har varit så ömseisidigt, inte ansträngande alls

Anna säger:

Då ær det ækta!

Nathalie säger:

jajemen det vet vi!!

Nathalie säger:

kommer nog bo kvar hos dig. kommer inte vilka åka hem. nej men ärligt den där extra söndagen kommer nog betyda mycket än att bara festa o stressa bort helgen o inte bara få tid o sitta ner o tjöta en massa skit.

Anna säger:

Precis!

Anna säger:

Så køper vi Peppes på søndag o bakishænger bara

Anna säger:

Nær drar du hem på måndgen?

Nathalie säger:

mm fy fan vad gott med peppes..

Nathalie säger:

eh ska se i bokningen

Anna säger:

O rømmesås!

Nathalie säger:

MMMMMMMMMMMMMMM

Anna säger:

Nær anlædner du på fre?

Nathalie säger:

11.40 åker jag från centralen på måndagen så det är rätt schyst. jag ska hinna ta mig dit med o det tar ju någon timma att räkna med. om det är ok??

Anna säger:

Japp! Det ær hel lugnt!

Anna säger:

Vi hinner kæka frukost tillsammans

Anna säger:

Kanske jag kan køra dig om du ær snæll

Nathalie säger:

ojdå bäst man sköter sig då kanske men kanske är lite riskabelt. tror nästan du kommer stanna busse, springa efter och säga att du älskar mig och att du inte vill att jag ska åka...

Anna säger:

O jævlar..

Nathalie säger:

ja jag tror starkt på det serru


oh vad jag saknat den tjejen, men om några veckor då ses vi äntligen. så mycket som måste bli sagt som inte kommit fram på sms och msn. och alla andra, snart ses vi med!!!

middag, utgång, skit snackt, peppe's och en massa annat trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0