oj oj oj, va hände där?

oh det hade jag inte förväntat mig.

men antagligen för att jag jobbar och pluggar så mkt för tiden och kroppen är lite trött så vart jag skapligt berusad igår.

hem till sändra dee. denise, andrea, emelie, sara jag och pontus. nice nice

bra musik och sen roliga diskussioner med pontus om hiphop,usa, skateboards och massa annat skoj. sandra har hittat en redig karl.

tog taxi in till stan, som jag kom på nu...hehe

platå för hela slanten, in gratis tack vare sara.

och var väl där en liten stund, innan jag sprang iväg till la scala och träffade marlena. fick en ros och tjötade skit med grabbarna där. fick göra ,min egen drink bakom baren när den inte smakade som jag ville. sprang tillbaka för och hämta min jacka.

sprang in i cj och simon så dem väntade på mig så gick vi och käkade. trevligt och konversera med dem två..dem hade faktiskt lite vettiga saker och säga, maten fick jag knappt i mig.

sen sprang jag in i v och hans kompis....mer om det, nej usch vad jag hade önskat att jag slapp det. pinsamt är bara förnamnet.

efterfest och jag klarade väl en kvart bland all alkohol och cigaretter sen gick jag hem

spya, mkt alkohol, sjukt mycket cigg, bra musik, mycket mingel och roligt folk. en jävligt bra lördag!

nu ska jag duscha och sen till jobbet!

ps. stackars barry millar. tack vare att vi pratade så mycket på dagen igår så fick han sig några sms och i början var han med sen förlorade jag honom totalt, usch vad sms jag skickat när jag kollade min skickade meddelande imorse. inte bara han utan alla som jag var ute med igår, usch usch.

hästa la vista

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0