paniken tränger sig på

det är tisdag kväll snart onsdag dag och jag har tre arbetsdagar kvar.

börjar få rejäl panik, tårar rinner och jag tänker vad har jag gjort? har haft en underbar dag med mina flickor. det är nästan som sofie känner på sig för hon har varit så kramgo hela dagen hon. grät en andra gång när jag la henne för middag idag. men jag kommer tillbaka, det är så jag får tänka.

värst är tanken med alla vännerna, dem är ju helt underbara. men jag kommer se dem med igen, det kan jag garantera er. men det gör det hela lite lättare men inte så lätt som jag önskar.

har nyss sett på tre fantastiska avsnitt.

först gossip girl, som var så himla bra. frågan är nu bara vad som händer i säsongsavslutningen nästa vecka. det blir nog ruggigt bra. sen kommer det ju en säsong till i höst så det känns trevligt och veta redan nu på förhand.

sen såg jag näst sista avsnittet av one tree hill någonsin. vet inte hur jag kommer tackla sista avsnittet nästa vecka. har missat ett avsnitt under dem fem åren serien gått och den har varit helt underbar. dagen avsnitt slutade med i hate you vilket jag vet betyder i love you. vet att det inte kommer bli mitt dröm avslut helt ut men delvis tror jag det. oh vad jag längtar!

och sist nu såg jag bones. american idol guest apperance, alltid trevligt med en söt kille som kan sjunga. men på slutet, vad kommer ske nu? ruggigt bra avslut....

börjar sju imorgon så borde sova snart.

ska förmodligen gå ner till sandvika med kaia och maria imorgon och bara ha det allmänt super.
på kvällen måste jag fortsätta med min hybel som jag inte gjort ikväll.

den 24e maj, peppar redan nu. planerna var ju från start konsert men efter fått reda på att det är esc på tv så är ju det ett måste. och det blir det tillsammans med klassen hos sabina ute i åtvid. länge sen sist, kommer bli kalas!!

pusss pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0