jag är i slut tappern...

vilken lördag ska jag börja med!

maria kom vid halv fyra kanske. vi beställde jätte god pizza på hemkörning som vi åt ute på terassen i den stekande solen med carola på högsta volym!

efter vi var klara med det så började vi göra oss iordning. ganska trevligt och springa ut på min lilla terass och ta en luftpinne i bara underkläderna nyduschad och torka i den varma solen.

när vi var klara så satte vi oss ute på min terass och började pimpla. så nice kändes som att sitta ensamna på en uteservering.

     

när klockan var nog så tog vi en taxi rött till cafe sör där vi började kvällen.

hittade carros själsfrände och hans kompisar och växlade lite ord med dem, en av dem var super trevlig.

sen drog maria med mig till tempest, ett skit bra ställe med bra musik..mycket svensk och mycket roligt folk.

mot slutet hittade jag ngn snubbe som bjöd mig på en drink som jag desvärre utbytte lite saliv med. men med lite hjälp av en annan snubbe så blev jag av med han ganska så fort.

hamnade på efterfest hos maria kompisar. långt ut åt helvete var vi!

hookade där med gurkan, men det är en lång historia. men två på samma kväll känns inte som mig.
sov ungefär 1½ timme fram tills vi drog vid 12.

gick bakis, äcklig och i 10cm klackar..i stekande sol i 45min för och leta efter en minibank. en lustig tjej hjälpte oss ett tag men det hjälpte inte.

men vi två var vi äntligen hemma. jag somnade direkt efter maria gått. sov gott som fan fram till halv sju då jag lagade mat och sen gick ut på en promenad för att träffa matilda och få min mobilladdare.

min mobil har vart batteridöd sen i lördags morse så nu när jag satte på den förrut så hade jag två röstmeddelande och ca 10 sms..lite poppis är man allt.

nu har jag iaf haft möte med mrs och mr lundin. har tills imorgon på mig att bestämma mig men verkar som jag redan gjort mitt val och då är jag hemma redan 18e maj. det ni!

men två underbara veckor kvar här känns bra och massa skoj ska ske!

klem klem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0