walk of shame

fy i F vilken lördag jag hade. inte ens jag trodde den kvällen skulle komma så snart.

mina planer var att efter blivit hemskjutsad från hundvakts jobbet hos mormor så skulle jag bara hem och kolla på fotboll med familjen och käka lite chips. hade dock bestämt mig att dricka lite under tiden med och sen kanske bara gå ut en sväng och möta upp lite folk ute och sen gå hem.

SÅ BLEV INTE FALLET!

vid åtta hör bennas av sig till mig, oh så kul det var och höra från henne. en timma senare kanske så var hon hos mig, vi satt på min bakgård och drack en massa och snackade skit. mina cigg var slut och någon äffär öppen i närheten fanns ej så fick duga med bennas menthol cigg, men fy fan vad äckligt det är egentligen..men det gick ner med alkohol.



sista gången jag går upp för och pissa och hämta alla mina saker så är jag enligt george, ganska full och han ser mig gå iväg med klänningen i stoppad i mina strumpbyxor/trosor. han tror att jag eller bennas kommer snart upptäcka det så han struntar i att säga något till mig. den jäveln säger jag bara. för när jag precis ska svänga ner på ågatan så kommer en tjej fram springandes till mig och berättar den pinsamma situationen för mig. TACK GODE GUD! skit kul och gå ner så på ågatan, nej nej. bennas och jag bara asgaravade, fatta hur långt genom stan jag hade gått så. men men typiskt mig så bara skratta åt.

när vi kom ner på stan så drog vi in på plaza, mitt gamla stammis ställe och bennas gammla arbetsplats.
köpte in första shotten och drinken.
det slutade med att jag fort som attan sprang in på toan, fick ur mig lite vätska och sen fortsatte dricka. otroligt ibland att jag aldrig mår sämre än 30 sek, går på toan och sen mår jag utmärkt och fortsätter dricka. har aldrig varit något annat, helt otroligt!

men men en massa masssa dricka hann ner efter det och en himla massa dans innan vid strax innan två drog vidare till platens för och möta upp alla mina andra vänner.

jag var kalas och bara körde på. lyckades strula med en snubbe som jag träffade en sek innan i platens trappan och det ända jag minns var att han hade ett svenska utseende, knappt att jag minns det. helt otroligt egentligen men släpper man loss så gör man väl antar jag.
kom ner och shakade verkligen loss, har ingen anning vilka som var där förutom dem jag umgicks med.

dansade ända till stängning då gick jag pänt mahira danne mattias och b.ljunggren hem till danne och matte på efterfest.
så jävla roligt. danne och jag tog nog priset för att vara fullast på efterfesten i alla fall. men så jävla roligt jag hade. pratade lite med b.ljunggren och blev posetivt överaskad, inte riktigt sån jag trodde han var.
helt plötsligt in på morgontimmarna så dök lisa upp med mat till visa, hon hade jobbat natt på statoil och blev kvar en sväng innan hon körde hem oss.

mötte en brud i hissen sex på morgonen, stackars tjej som fick höra mig klaga på att jag stank som ett horhus och allt möjligt jag han babbla om innan vi sa hejdå.

satte klockan på tio för jag skulle hem till mormor och grilla hade jag bestämt men vaknade upp 14.13 och viste knappt vart jag var. låg i vardagsrumssoffan hela dagen igår och mådde verkligen skit. var nog fortfarande full ändå in på kvällen.

men en av dem roligaste kvällarna på riktigt länge.

idag blir det fotboll, bästa matchen hitills ikväll i holland-italien, imorgon är det ju sverige- grekland och jag är känner mig nervig.

imorgon och på onsdag blir det även jobb. kanske hinner m ngn cider på onsdag kväll, på torsdag har jag och annie bestämt oss för plankstek på mörners och säkert ngn dricka till det. sen är det ju studenten på fredag, då ska man ju ut och kolla på dem små jävlarna. sen kanske man förhoppningsvis kan få jobba lite i helgen med, men det vet man aldrig.

puss och kram vi syns på stan!

Kommentarer
Postat av: X

Han heter Booobuuurger... ;P

2008-06-09 @ 17:51:36
Postat av: Nathalie

nu förstår jag inte vad du menar

2008-06-09 @ 19:26:12
URL: http://kebabnatalie.blogg.se/
Postat av: Sändra Deee

Se fotboll på uteservering imorrn?

2008-06-09 @ 22:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0