flashback så här på midsommar

midsommar midsommar, nu är den här.

i dagarna har jag gjort mycket.

i tisdags så åt jag mongolisk lunch med mamma och fick reda på en intressant sak om en viss person.
på kvällen vart det middag på bishop arms med mormor,lasse, ove och marlena. jag åt en utsökt fish & ships och sen gick vi vidare till torget och avnjöt ett par kalla cider och öl.

i onsdags så var jag bara hemma på dagen och på kvällen kom maddis, sandra och alvaro till min bakgård där vi satt och söp till det lite. vi gick tidigt vidare till torget för och kolla på matchen där vi även mötte upp lisa och mahira.
väl inne på platens sen så mötte vi också annie som var ute med jobbet, även denise och zara kom.
jag hittade någon som jag snackade lite med, satt ett bra tag vid danne och dem vid deras bord och bara var allmänt pratglad och full. alla kom i omgångar och sa hejdå och på slutet var vi bara tre kvar, och till sist bara jag.

ut på gatan och hälsa på en massa folk i vimmlet innan vi sedan tog taxi med två studenter som en av dem var helt störd. slängde av han och drog vidare, då jag fick reda på att chauffören var en bekants pappa..hehe så typiskt!

kom hem vid lunch igår, och var totalt död. men snabbt duscha och ut och möta upp emmie och pantea som lunchade. hängde en stund med päntihoe som följde med mig för och äta bakismat på mc. gick hem och sov några timmar innan jag satte på matchen mellan tyskland och portugal på tv.

fick mess av mahira och sara som var hos lirri på 21års fest. vid tolv gick jag ut och mötte upp det gänget. ganska lugn kväll med en massa dans och dumheter. jag var hatiskt mot bosnier och iranier (på skämt då förstårs) och allmänt sarkastisk mot alla, men det var jävlig skoj. vid strax efter tre stod vi tre brudar och sebbe under ett paraply och var rädd för att få fiskmås skit över oss.

nu har jag varit hos mormor hela dagen. ätit midsommar mat, jordgubbar, tagit mig en nubbe och snart ska vi grilla.

hamnade på youtube förrut och satt över en timma och kollade på gamla braiga scener ur dawson's creek. hade nästan glömt hur påverkad jag var av den serien i mina tonårsdagar. pacey & joey for life! (hehe)

päntihoe ringde och verkar bli att vi rör oss ut för en lite halvlugn kväll i sturefors ikväll. kan väl bli trevligt hoppas jag!

den enkla frågan, gjorde min kväll igår.

ha en trevlig midsommar allesammen!

klem klem


Kommentarer
Postat av: Anonym

"det är ju en gata emellan" hahhh ;P

2008-06-22 @ 01:15:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0