så glad denna vecka är över

detta kan vara en av den jobbigaste veckan på år.

har slitet arslet av mig för att få sofie frisk och även helene. gått hemma med en sjuk sofie så väggarna bara krymt och det sociala i mig bara fallit till marken. när barnen började må bättre så började ch spy och må riktigt dåligt. en vecka utan tine har vart hemsk, ch har inte hjälpt mig något och detta kan inte ske igen, det ska jag se till!

i fredags så hade jag äntligen huset för mig själv. jag städade och gjorde fint sen lagade jag maten precis till anna,carro,carro och matilda kom över. efter maten blev det väldigt mycket dricka och vi hade så trevligt så vi sket i sista bussen och tog taxi in till oslo. jag kom äntligen till mitt efterlängtade café sör. i dörren såg en kille mig rätt i ögonen och jag försvann för en sekund, när jag sedan vrider på mig känner jag ett ryck i min väska och då är det han som fastnat i den, hehe. när jag sedan ska till toan så står han utanför. blev en trevlig men kort konversation med han utanför. han var norsk rappare så han rappade för mig, han var helt ok men inte det bästa man hört. han hade det där brittiska utseendet jag gillar så mycket. han frågade om nr men jag var säker på att jag skulle komma tillbaka så jag sa bara det till han. men jag kom desvärre inte tillbaka.
vi halv tre var vi hemma efter en taxi tur. den fortsätta kvällen kommer jag nog aldrig glömma. att ha en vän så beroende av en, liggandes så sårbar i ens armar gör mig rädd. men för vissa kan man göra allt, och det har gått väldigt snabbt men denna tjej skulle jag göra mycket för! vi är bäst!

i lördags så var jag,carro och carro ganska så bakis i början, vi låg kvar och kollade på skräckfilmen wind chill, som var lite strange, men tog oss sen upp ur sängen och började laga tre olika pizzor och en tårta. sofie kom hem vid fyra och sen la jag henne vid halv sju, så det var skönt!
 när allt var klar så satt vi där och åt, jag, carro, carro, emma, carro, madde, sara och anna.
kvällen slutade med en het debatt om att jag kanske inte ska ha barn, hehe!

idag har vi tagit hand om sofie till tolv, sen kollat klart på den sjukaste filmen på länge, the hottest state. dem drog hem vid två och jag låg kvar i sängen en stund och tittade på en ny film. en ganska orealistisk men bra tonårskomedi i accepted (med serena från gossip girl för er som känner till henne). gick ut en stund på en promenad, men det var så halt så jag halkade hela tiden och ramlade en gång, men det var skönt i vart fall! nu har jag precis sett friday night lights och ska snart se lords of dogtowm, med heath ledger.

mahira och nanna jag har försökt få er och förstå, men jag får inte fram orden. ni är inte här, ni förstår inte! jag vet att ni skulle göra allt för och hjälpa mig om ni kunde, men detta är något jag får komma på med hjälp här eller själv tror jag.

trevligt och snacka med pänt och sära i helgen, 11 veckor kvar sedan står vi på ågatan och skakar rumpa och firar min, saras, pantéa och mahiras födelsedagar. synd att inte du kunde komma hem då nanna!

och sandra hoppas ni hade roligt när ni firade din födelsedag i helgen, önskar jag hade varit med, det vet du pullan!

ps. vart en snack med flingen i helgen med, denna helg gick vi desvärre ut på varsin dag men jag och anna har redan planerat ny utgång till helgen, så får hoppas vi har bättre tur då!

nej nu ska jag film, sen se om jag kan sova

hoppas denna vecka blir så mycket bättre, annars....

hade på baden!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

kommer du hem redan om 11 veckor ?

2008-01-14 @ 20:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0