han finns där ute va?

idag har det varit en fantastisk dag

sofie vaknade vid tio och då åt vi och gjorde oss sakta iordning för att sedan gå ner till sandvika. tog längre tid än vad det brukar för det var så halt. vi gick till biblioteket en sväng tills carro och matilda kom och hämtade oss. då gick vi in på storcentrat en sväng. hängde med carro och handlade och sen skjutsade hon hem oss. när vi kom hem gjorde jag iordning köket och sen fortsatte jag med tvättstugan. ch kom hem och tog med barnen för och köpa en present till tine.

själv la jag mig och tittade på filmen chapter 27. den handlar om manen som mördade john lennon. en jared leto  huvudrollen, eller knappt man känner igen han efter alla kilon han gått upp i vikt för denna roll, även lindsay lohan hade en liten roll. tyckte filmen inte var så bra som jag trott, ett måste men inte bra!

när jag var klar gick jag upp och avslutade städningen med ny sängkläder i alla barnens sängar. tine och maria kommer sent ikväll efter att deras flyg blivit tre timmar försenat.
äntligen kommer hon hem och jag får det lite lugnare

imorgon måste jag snacka med tine så jag redan nu kan boka hembiljetten om 11 veckor när flickorna kommer hem från deras jorden runt resa.
 tio dagar hemma och sen åter tillbaka hit.
mahira kanske kommer hit och hälsar på om tre veckor, eller jag hoppas verkligen hon gör det!

oj, 6 presenter denna månad att köpa, nu får inga mera fylla år :=)

tappar hoppet. det händer alla omkring mig, men inte mig. jag har ju alltid dock trott på ödet så varför ska jag egentligen sluta nu? det kommer väl när the time is right, eller? han finns där ute va?

aja denna vecka känns lovande!

hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0