fall apart

det känns som jag snart bryter ihop. tre dagar utan att  lämna huset med en sjuk och väldigt grinig lill flicka. plus att jag tar hand om hela huset för pappan vet ju inte ens vart man stänger av diskmaskinen när den är klar. snälla tine kom hem nu!

det sägs att jag ska få två roliga veckor efter denna och får jag inte det så bryter jag nog ihop.

igår tittade jag på save the last dance 2 (en snygg blondin som prima ballerina men inte som dansade hiphopare, men damn coloumbus short han bara har jag en känsla av att han kommer bli huge i staterna) good luck chuck (gillade den för mig okönda manliga huvudrollsinnehavaren, men desvärre så tycker jag inte jessica alba är mer än snygg, något oscar har jag svårt och tro att hon kommer vinna i den närmsta framtiden) , the licens to wed (mandy moore för mig är tjejen som får caner och dör i en av mina bästa filmer, men längre än så kommer hon inte. eller längre än romantiska komedier, ledsen men ingen oscar för henne heller. men också där en bra manliga huvudrollsinnehavare) och sen american history x (behöver jag ens kommentera) 

summeringen blir, en väldigt bra film dag/kväll/natt

idag blir det dubbelavsnitt av säsongspremiären av säsong 5 av one tree hill. det har nu gått fyra år sen man såg dem sist (i serien, i verkligheten ha det gått 6månader ungefär). Peyton jobbar på skivbolag, Brooke har sin egen klädlinje, Lucas har skrivit en bok och coachar the ravens, och Haley och Nathan har en son som nu är 4 år.
 
Oh nu vill jag att nedladdningen ska vara klar.

Grattis sandra och maddis som fått tillbaka era plånböcker som ni båda mistade på juldagen!

tack sandra med för inbjudan i din blogg till din 21års fest. hade jag haft pengar hade jag flugit hem om det vore så, men desvärre är lön nästa vecka. men vi får ta igen det när jag kommer hem, vet jag ju att vi brukar göra.

helgen snälla kom nu, jag gillar inte läget just nu

hade hyggligt!


Kommentarer
Postat av: mimmi

aa, men det är kul för henne att hon verkligen trivs. men man vill juh ha hem henne så snart som möjligt !

2008-01-09 @ 21:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0