you got to show me love......

min vecka är numera fullspäckad, skönt

ons: jobba på skänningemarken
tors: jobba på skänningemarken
fre: träffa söderström m.m på kvällen
lör: shoppingdag med mormor i sthlm
sön: jobb


mån-tis nästa vecka vet jag ej ännu vad som sker men sen börjar komwux 13e är det introduktionsdag och den 14e börjar vi på riktigt, sjukt nervös.

eller, måste fan bli måndagsklubben nästa måndag, har än inte varit där i år och det lär ju typ vara sista chansen då...hmm om jag får med mig ngn någon gång. folk är så sjukt träga när det kommer till klubben.

aja lite nöjes nyheter:

1. Såg rihanna's musikvideo för den numera uttjatade låten disturbia är så grymt bra. hon ser väldigt scary ut och hela upplägget är to die for.

2. Igår när jag var hemma hos syrran en snabbis så hamnade jag framför ztv's musikprogram. programledare var mogge, sen var tony zoulias, petter, dj sleepy och ännu underbar kille som heter melo där.
melo snackar verkligen som en tjej och är ganska tråkig som person men när han satte sig bakom sitt keybord så kom det ut ljuvlig musik, bland det bästa jag hört i hans genre i sverige. myspace han, melo!!

3. Kollade på filmen above the rim igår. skådisar var marlon wayans, duane martin och tupac shukur. den var verkligen jätte bra. en basket film, och den mystiska manen är så attraktiv, tupac är så man dör när han snackar, struntsamma att han spelar bad boy..gör nästan saken bättre. nej men ett måste för er och se, speciellt du sandra du kommer tuppa av!



4. Nya facebook  är mycket snyggare och bättre.


5. Denna låt spelas hela tiden på platå nuförtiden, på efterfesten i lördags spelades den också. nathalie och house musik är en chock men jag erkänner faktiskt att jag börjar gilla det mer och mer. speciellt tack vare denna underbara låt.

http://www.youtube.com/watch?v=GjXVlP8Fy-w






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0