take a bow

håller på och gå igenom sandras musiklista. vi har ju ganska lik smak, har bara kommit till en låt men har redan fastnat dær før att den var så bra...så det ska vara! (om du ær nyfiken sandra, så ær det leona's låt)

oh bruden om du skulle komma och hænga med mig på cafe sør en kvæll, du och maddis skulle ælska det..det vet jag!

usch eftermiddagen børjade dåligt men slutade bra. pannkakorna blev lite halrara, dem så brukar bli så perfekta men men skit samma det ær FF hær nu så skitsamma med allt. læt disken bara væxa och istællet bildade barnen och helenes killkompis jonas lag mot mig och slog mig så jag fick førsvara mig hårt. barnen gick ut och lekte och jag bara slappade, så skønt det var!

ja la sofie och sen gjorde jag en jætte mysig kvællsmat som maria kom och joinade. efter det blev det spel och sen las dem sista barnen. maria hjælpte mig med kaoset i køket som gick fort nær v i var två. sen cyklade hon hem...en kvællsmat, en spelomgång och en kaffe latte senare.

fick gå upp och vagga sofie lite nyss, hon var så tørstig. men nu sover hon førhoppningsvis hela natten som hon brukar och vaknar sju imorgon så blir en tidig morgon nu nær ch och tine ær i paris.

imorgon blir det en træffa med kris och maria och barnen i sandvika och sen ska jag laga mat til tines pappan o hans fru samt barnen och jag med då och sen ær det førfest hos mig med en bag-in-box och sen cafe sør før hela slanten

setterberg ska jag hænga hos på lørdag och sen søndag ska jag jobba och gøra massa skoj med barnen

sen ær det måndag som innebær jobb och på tisdag eftermiddag hoppas jag på hemgång så jag kan bli upphæmtad av mahira, pantea och sara och spendera natten med dem och bara prata innan jag drar hem till mamma och sen ivæg på hiphopfesten som jag længtat efter så længe nu.

ska træffa annie, køpa helrør med sandra på fredag, træffa emma som nu kommit hem och massor massor mera...oh vad jag længtar...men dagarna ær fyllda så hoppas det går fort!!

nu ska jag se vimmeltv som annie tipsade om nyss, hade næstan glømt bort att det var torsdag..men som tur ær så har jag annie som påminner mig om sånt..

bye bye!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0