nu nær det ær sagt....

nu nær det ær sagt (førra inlæget) sara, så kan jag skriva mitt riktiga inlægg

igår var det riktigt trevligt fram emot eftermiddagen. gjorde en pastasallad med kyckling till middag. som vanligt så ær min svaghet i att uppskatta pasta så jag gjorde hur mycket som helst. egen gjord dressing gjorde maten till en hit. tog en kaffe och cookie med tine till efterætt men den gick rætt fort eftersom dem skulle ræcka till teatern. nær tine kom hem igen så slutade jag før dagen

børjade klæ på mig ytterklæder nær jag fick ett roligt samtal av anna som hade panik. hon hittade ej gine som 5 min innan skulle varit hæmtad på kalas, tyckte synd om henne men lite roligt var det också.

gick i alla fall ner før dem 550 trapporna som matilda berætta før mig om, sen blev jag hæmtad av hennes och edvard dær. åkte hem till hennes hus som jag før førsta gången faktiskt gick in i. træffade henne två ældsta flickor och hennes værdmamma, och dem alla var supertrevliga. deras katt cirkus har fått fem kattungar som vi alla myste med. efter en stund kom høvik anna och då gick vi upp før lite brødskivor med syltetøy och te. satt och snackade lite allmæn skit innan jag sedan blev hem skjutsad av anna.

idag orkade jag ej planera något så har suttit ute med laptopen medans sofie lekt ute, ætit pastasallad till lunch och nu sitter jag med laptopen medans sofie leker. snart ær det sovdags før flickebarnet och då ska jag se glamour och våra bæsta år, denna dag ær lyx før mig!

idag blir det ungsbakad lax till middag som jag ska laga!
på kvællen hoppas jag på att få sællskap av carro på en lång promenad, som jag ær så sugen på!

imorgon blir det oslo med sofie och førhoppningsvis høvik anna, ska fråga henne!

nej nu ska jag ta tag i dagen, hade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0