att han aldrig försvinner

oh nu 'är man hemma igen och kan äntligen ha lite tid till att blogga.

tåget hit i tisdags gick smärtfritt och bra förutom att jag hoppade på fel tåg till linkan från katrineholm, jag och fyra andra som dem tjurade lite över att x2000 är mycket dyrare än intercity tåg men det gav jag f i som bara ville hem till pantea och sara.

träffa dem och det var sjuk konstigt i början, men efter 10 min kändes det som vi sågs igår. vi gick till maxim och köpte oss varsin cider. snackade på väldigt bra om allt som skett, i dem snabba versionerna. fick varsitt champagne glas av ett födelsedagsbarn och sen blev vi erbjudna vad vi ville av en norsk men vi ville ta det lite lungt (synd att det ej finns fler av dem när man väl vill ha). köpte in lite nachochips och annat gott och fick sitta och lyssna på en snubbe som sa ken var från lambohov, vilket skämt!

fick pantea med mig hem på nattbesök som slutade med att vi låg och tjöt till lite one tree hill program jag hade på datorn. bruden är ju helt konstigtför övrigt. jag sov i troser och nästan svettades hon låg i hela min hello kitty dress med strumpor och frös hela natten, något fel på dig pantea och jag lovar nästa gång blir det bastun för dig..heheh!

igår på dagen så vaknade vi ganska sent, kollade på oprah som vi med satt och tjöt till (lite mycket östrogen nuförtiden) och sen drog vi ut på stan och systemet.

hann hem och äta,duscha och sen var det dags och dra på förfest. hem till lisa och satt och hade det super trevligt hela kvällen. drog på ken som var väldigt bra, men han kunde varit lite bättre. och en viss person kunde jag smält till, usch vad han gick mig på nerverna igår. men som sagt, en dag kommer min käft göra så att jag åker på rejält med stryk. bartendern gick och kallade mig lilla gumman så även vakten med började göra det sen, dem är snälla dem där pojkarna. chefen sami sa "dig har jag kännt sen du var så liten och visade med handen en höjd på 1 meter och lite till"...började känna mig gammal då.
pantea följde med mig hem även inatt, och som vanligt frös hon.

gick upp idag för och möta annie, redan innan kom sandra och ringde på dörren och hade slutat tidigare så vi gick till vårt favvis ställe mingan och tog kina bufee, så jävla gott och trots att jag druckit dagen innan så mådde jag bra och fick i mig lika mycket som jag brukar. annie drog till jobbet och sandra och jag gick till steve's för en kaffe och stressa oss över att vi snart måste plugga. känns som det är besämt att jag drar hem i höst och pluggar komwux, pantea och sandra ska ju med så då är vi ju tre i alla fall. sandra berättade alla som sökt till hösten och hur några vi kommer vara kvar men därför jag känner jag måste hem nu så jag inte sitter ensam på komvuw och i linkan sen. en lägenhet i centrala stan är fixad så nu ska jag bara söka kurser och sen ett sommarjobb som sedan får gå över i ett tim jobb.

ah just det, ringde barry igår. ett mess från mig där det stod "hello" blev sedan till några mera och sedan ett ganska långt samtal innan mitt batteri dog. snackade med pantea om att den som kommer fram till varför man inte kan släppa en sån kille som han efter alla andra bättre man träffat efter borde få nobelpris. jag kan nästan ge upp och komma över, släppa eller glömma den killen. är ju redan på förhand, dömd till att lmissyckas! och i ärlighetens namn så hoppas jag på att han en dag ska blir bra, även fast jag vet hur liten chansen är. har addat han på en engelsk sida nu, eller alla som hette barry som jag trodde var han så får se om vi fortsätter och snacka nu. bara framtiden kan utvisa det. vill ju veta hur det går för han, vill han det bästa!

ikväll blir det lungan, är lite sliten.

sandra och salle ska boka resa till oslo idag, bara några veckor dit..trevligt trevligt!

nej imorgon äre fest igen, tills dess take care!

klem klem och hoppas ni har det bra där i baerum


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0