visste det skulle komma förr eller senare...

japp hur fjontigt det än må låta så har jag efter sex dagar i oslo fått hemlängtan.

saknar alla så grymt mycket, hade inte en anning att folk hade en sån stor påverkan på mitt liv.

jag saknar alla till den gamla klasskamraten, till de närmsta, bruschan, vakten (fast jag ej borde) och ja till och med allard (som martin ej förstod) :=)

saknar tryggheten att hitta vart man än går, vilken buss att ta, vart det är godast att äta, vad som är öppet, vilket uteställe att gå till, kunna gå ensam för man känner sig så trygg..ja allt det!

hade åkt hem och överaskat er om jag kunde, men allt här är så dyrt så jag är pank. men jag skulle gärna vilja träffa er än en gång innan ni åker. saknar er ju redan och hur ska de då gå att inte umgås med er på så lång tid. du får komma föresent, ni får sminka er en hel dag bara jag får vara med er!! ni är två som jag i första taget aldrig kommer släppa, ni har ett sånt gott inflytande på mig. sista tiden mer er has been a blast, hope that it wasen't the last time. behöver ej nämna namn ni vet vilka ni är :P

har precis fått kontakt med en annan au pair tjej som jag tror inte bor så långt ifrån mig. ska träffas någon dag i veckan. är alltid trevligt med nytt folk.

ps. mer än hundra dagar innan jag sätter min fot i linkan igen. då ska man fylla systemet laglig. längtar tills den 25e dec då smäller det!!

nej ska kolla facebook, har blivit som beroende av skiten.

sen borde jag sova men nu är jag pigg o mår bättre.

hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0