soon i'm coming home, not to stay but to say hey!

insikten över staden där man bott i hela sitt liv blir klarare och klarare.

annie var här förrut, vi drack varm sjokkolade och käkade glass. men mest satt vi bara och snackade om linkan. skönt att träffa någon som känner än.

men linköping alltså, vad händer där hemma?

alla drar till thailand och australien. alla håller på med alla. platå är det lika mycket snack om som stureplan. dessa små flickor som tror de tagit över eliten som inte ens existerar i den staden. finns bara folk som är mer välkända än andra. har suttit och läst några av dessa tror-jag-tillhör-eliten-brudarnas bloggar och det är ju så roligt och läsa.

jag sitter inte här och klagar på det, en gång i tiden så har jag delvis varit som dem. allt med att gå ut på krogen var så nytt och spännande. första gången man kom in på platå. första drinkarna man beställde och tyckte så mycket om..ex rosa pantern är en typisk sådan drink och orgasm. i början gjorde man av med 300kr och tyckte det var skit mycket pengar (nu kan en kvällsnota på krogen ligga på ca 800kr. man trodde alltid man skulle bli bjuden och försökte verkligen hitta någon framme i baren som man såg hade mycket pengar. vimmelfotograferna tittade man jämt efter och bara längtade tills man kunde springa framför de och få vara med på kort, man ville ju verkligen att folk skulle se att man vart ute (när man sedan är ute flitigt så gör man tvärtom man gömmer sig för de och hatar det verkligen eftersom den jämt är överallt. vilka gamla goda tider, är trots allt inte så många år sedan medans det känns som evigheter.
sen hamnar man där. man lär känna vakterna (lite för bra med vissa som verkligen inte är bra), man lär känna alla ägare till alla ställen. man döper dagarna efter club dagar ex. platens-onsdag och platå torsdag. man dricket inte längre fyror utan man börja beställa sexor och det är inte alltid det stoppar där. förmodligen så dricker man inte så många rosa pantern längre utan nu är det mycket shots och lite mer alkoholhaltiga drycker. man skiter i att hitta ngn att bli bjuden av, blir man bjuden så är det ett plus men man skiter faktiskt i det. nu går man därför själv fram med sitt visa kort och köper helrör. gå ut endast på lördagar existerar inte utan det blir ibland onsdag till lördag och hur mycket i månaden man lägger ut har man inte längre en blekaste anning om. man tittar i garderoben och skohyllan och hittar jätte snygga pumps, killerhills, tunikor och partylinnen och inser att festande nu tagit över ens liv.

låter det tragiskt, välkommen till verkligeheten!

är så glad att jag nu sitter här och inte där. jag hade en himla massa onsdagar,torsdagar,fredagar och lördagar hemma i linkan men nu är det slut på det. jag har insett efter så många tillsägelser, en orolig mamma, en orolig familj överhuvudtaget och många oroliga vänner att det livet är inte sunt på något sätt.

det har gett mig sämre lungkapacitet (röker dock lite fortfarande), en jävligt dålig lever (säkert om jag skulle kolla upp den), många pinsamma misstag, blivit kallad hora av linkans kändast vakt, gått före kön, fått väldigt mycket gratis nötter, igenkänd av väldigt många, bjuden på många drinkar och champagne, gått på en hel del efterfester och förfester, varit på alla klubbar som existerar i linköping, ätit på alla fyllematsstäällen, spytt på ett flertal ställen i linkan, strulat med jag vet inte hur många, tjafsat med endel, dansat mer än vad vissa gör på ett helt liv och pratat med dem flesta tror jag??

partylivet må locka men vilka konsekvenser det har.

ska ju inte klaga, har ju mer minnen än jag någonsin kunnat förutspå och jag har träffat så många underbara människor. frågar någon när jag ser tillbaka på min ungdom och frågar om jag haft roligt så kan jag utan tvekan och med ett leende på läpparna svara, att bättre kan man inte ha anser jag.

efter detta blogginlägg så känns det skönt att säga att linkan om tre dagar ska få tillbaka sin alkohlist nathalie för fyra dagar på ågatan.

dessa ställen ska besökas under mitt hembesök:

platå (måste ju visa hur man kryper i trapporna)
55an (glömde visst och säga till achmed att jag skulle flytta, han är inte arg va :=)
plaza (de må sägas mycket skit om det stället, men det var där allt började och ali ska få sig ett besök av sin fd stammis)
platens (hade nästan glömmt bort det kära stället som jag flitigt har besökt, men maddis kom på ideen i duschen och frågade när på onsdag jag kommer hem och eftersom det är 16.25 så hinner vi lätt med en kväll där)
hakepi (en kebabtallrik med ris och fetaost, jag har aldrig varit utan deras mat så här länge
steve's (måste dit, usch så många år man fikat där..längre än någon av de som nu jobbar där)
godis laugunen och yngves (de saknar väl sina regelbundna 46kr för mina cigg, men sandra sköter nog det bra)

dessa personer ska träffas förutom familjen och alla random people:

mahira,lisa,elin,salle,sandra,maddis,johan,martin,bob,matte,slangen,allard,kall-alex,sabina,emma mattsson,samuelsson och söderström.

förhoppningsvis han om han nu är hemma i helgen.

och sen lär det ju vara några jag glömt och betydligt fler jag kommer träffa.

hade!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0