nu är det mycket på agendan.

idag har det varit en rejält stressig dag.

sofie blev avlämmnad av bestefar vid strax innan nio och vid nio var vi tvugna att börja gå mot bussen.
åkte till bekkestua först och bytte buss hem till lina och pojkarna där.
lekte där hemma ett tag innan sofie somnade gött. när hon vaknade var det snabbt och slänga på henne kläderna och packa ner våra grejer.
samma veva igen, först ner till bekkestua och därifrån trodde jag sen att bussen hem till oss skulle gå 13 över men den gick visst 33.

sprang från busshållsplatsen svettig och stressad till max.

synd för min del så stod den kille som ser så bra av de anställda på barnehagen ut, precis i kapprummet när jag snabbt skulle hämta maria.
sprang hem med de stackars två flickorna som fick äta en brödskiva på vägen hem.
upp till skötrummet och göra sofie fin och sen ta fram fin kläder till maria.
hann packa sofies väska, ta fram bilbarnstolen och paketet och ge de ett äpple innan tante berit kom och hämtade för burstadgskalas till selina som fyllde fem.

själv gick jag ner och slappade lite innan bussen gick in till oslo.

mötte upp anna och carro och gick till svenska kyrkan för praktikträff. sprang på en linköpingsbo och uttväxlade några ord innan vi sen var tvugna att gå vidare.var inte alls många kändisar där. temat ikväll var en kvinna från svenska ud som jobbade i oslo på svenska ambassaden som hade dykning som en hobby. hon berättade om dykning, visade utrustningen och berättade om hennes erfarenheter. det var riktigt interessant. men eftersom bussarna går en gång i timmen så vill man gärna hinna med den ganska så skapligt. var en kille som ställde tusen frågor som gjorde att vi fick springa till bussen och klarade oss med en minut marginal.

...jag är ledsen att jag ej verkar mer interesserad än jag är. men efter så många år som jag hört på allt detta så är jag så less på det. jag har inte varit med om det och jag är väldigt stark och självsäker och det är mer jag kan säga om många i din situation. jag vill ej vara oartig men jag är så less på hela skiten, för det är vad det är för mig efter alla dessa år..tyvärr!!

mycket roligt på agendan nu..

imorgon ska jag jobba 4½ timma och sen börjar min tio dagars ledighet

på fredag ska jag städa min hybel och kolla på en himla massa säsongspremiärer, eller om jag ej hinner se alla imorgon kväll. det märks!
vidare på kvällen ska vänninorna mina komma över och sen ska vi laga någon god mat.

sen på lördag skulle nog anna följa med mig till sandvika och shoppa lite och sen på kvällen blir det förfest här hos mig och sen till asker, ska testa något nytt har vi bestämmt oss för.

onsdag, då kommer jag hem!

packad och klar.

hade!!

ps. jag nu på kvällen på i ordning gjord för oslo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0