första gången jag blivit utkastad...

igår på dagen så åkte jag själv till sandvika, gjorde olyckligtvis av med allt för mycket pengar. men kom hem med väldigt nödvändiga och fina saker.

vid sju tiden kom anna, den andra anna, emma och carro hit. käkade resterna från våran tacokväll dagen innan. sen gick vi ner och hängde i min hybel. själv tog jag mig ett glas vitt medans vi satt och snackade.

anna körde så det var ganska skönt när vi skulle köra ända till det lilla samhället asker där vi skulle testa deras kvarterskrog lancelot.

kom dit och beställde nachos. jag och viktoria som då hade joinat oss beställde in lite dricka till oss och servitrisen tittade på våra legg och sa inget.
efter ett tag så kommer det en vakt fram och frågar om idenifikation. vi påpekar att vi redan visat men får ändå dra upp de igen. när anna jag och viktoria visar våra så får vi höra att det är 20års gräns i oslo (som om vi inte redan visste det) och att vi ej fick vara där efter klockan 23. (inget medlidande för att vi alla tre fyller inom en tre månader period) vi körde på att vi var svenska turister på våran första kväll och det slutade med att han kom tillbaka och sa att vi som ej var 20år fick hålla oss till öl,cider och vin och att om det kom för mycket folk så fick vi ej vara kvar. anna och jag gick ut och rökte och jag låg i med mina alkoläsk i baren. vi hade riktigt trevligt när han återigen hade gått fram till viktoria och sa att de tre gentarna som var under  20 år nu var tvugna att gå. konstigt eftersom han stått o tittat på mig hela tiden när jag rökte och han sa inget när anna och jag gick in igen. anna och jag gick o snackade med han men han var så himla bitter. var bara han, ingen av de andra vakterna hade sagt något. kvällen slutade med att vi blev följda ändå ut ur dörren. helt sjukt, har liksom aldrig varit med om något liknande.

vi hade fortfarande humöret uppe. lämnade av carro och emma hemma och sen drog vi vidare till bekkestua för att kolla deras kvarterskrog. jag träffade en jätte söt kille i kön som jag stod och snackade med.
men vi fick lämna den kön för att viktoria och anna hade sett hur hårda de var med åldern och legg och vi ville inte bli förudmjukande.

satte oss tillbaka i bmw:n och körde till sandvika. men fick snacka med sherrifen i stan och fick veta att det var 20år.

tillbaka i bilen, släppte av den andra anna och körde tillbaka till bekkestua. fick bevittna värsta bråket mellan en skit snygg kille och två vakter. snackade med en ful polsk gubbe och insåg att min kille från kön hade nu hittat någon annan. slutligen så fick vi se en rik jävel med en så stor pälskappa att vi trodde det var ett helt djur.

drog hem till anna och satt och snackade ett tag innan jag och viktoria gick för att lägga oss i dubbelsängen och snacka lite. vi snackade till halv sex om skilnaden på umeå/norrland jämförelse med linköping. tror jag somnade mitt under samtalet.

så blev en kväll runt i rikemanskommunen baerum, där vi bor!!

fick skjuts hem av anna idag vilket var tur, hatar att åka i denna fin kommun med dagen efter kläder med höga klackar.

nu sitter jag här och väntar på att gå upp till busshållsplatsen och hämta anna banana som kommer hit och ska hälsa på för första gången. fick nyss veta att hon satt på bussen, får bara hoppas hon går av på rätt hållplats.

snart kommer jag hem och hälsar på!!

hade!!


Kommentarer
Postat av: Maddis

haha när jag läste rubriken trodde jag du blivit utkastad p.g.a. överdosering av alkohol :P
för det har du väl (konstigt nog, haha) inte blivit va?

2007-09-30 @ 18:46:43
URL: http://maddiss.blogg.se
Postat av: Nathalie.

nej efter alla mina år så har jag förvånadsvärt inte det. trots att jag många gånger pga överdoseringen av alkohol förtjänat det :=)

2007-09-30 @ 22:49:03
URL: http://kebabnatalie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0