den påminde mig om honom, på gott och ont.

idag har jag mycket blandat att skriva om.

började dagen med en snabb frukost beståande av varm sjokkolade typ.

sen laddade jag ner en ny serie som precis börjat i usa. den är producerad av han som gjorde the oc. så tänkte då kan den ju bara inte vara värdelös. och nej det var den verkligen inte. den heter "gossip girl". som vanligt så är det ungdomar, rika sådana. alla ser riktigt bra ut. men tyckte ändå att den var lite unik. och man vet ju ej vem som sprider alla rykten. lätt värd att följa men som alla andra serier så får jag vänta till 26e sep innan jag får se nästa.

blir nu att följa desperat housewives, private practice, grey's anatomy, prison break och gossip girl. one tree hill börjar ej förrän i jan.

efter det var det dags att göra sig iordning för att åka in till oslo och träffa upp lina och hennes pojkvän. vi lämnade av gustav vid flygtåget och sen gick vi till mcdonalds. mycket var stängt och vi var så hungriga så då fick det bli det.
satt där och snackade på flitigt som vanligt.

   



plötsligt så jag ett ansikte jag kände igen. tappade hankan medans han tittade på och sen var det bara att inse faktumet att det är ett x antal från linkan här.

träffade nämligen på en från den tidiga ungdomen vid centralen som jag snackade lite med.

lina såg med en från hennes stad som hon blev paff av.

kom hem ganska så lagom och kände för en film. satte på candy som jag hade laddat ner. min favvo skådis heath ledger i huvudrollen med sin riktiga accent. handlar om och hans flickvän candy medans det lever sitt vardagliga liv som knarkare. en riktigt bra film och värd och se. som det stod i recensionen så är den bättre än heroin.

filmen påminde mig så mycket om barry. heath var precis som han är, eller förhoppningsvis inte är längre. jag har sett det goda i han men också det dåliga som knarket tar fram i han. det har gått månader och ändå så lägger jag mig till säng med en bön om att han ska ha tagit sig ur skiten, att han lever så att jag än dag återigen kan få träffa han utan knarket.

nu sitter jag här och tänker att snart börjar en ny vecka, men jobbar bara till torsdag och sen är jag ledig i tio dagar, det ska bli så skönt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0