personligen så tycker jag svenskar borde ha förtur på ikea...

jaha ännu en ledig dag då.

somnade ganska så sent igår. hade ej ätit något sen två på dagen så somnade hungrig, vilket aldrig är något bra. när jag vaknade sent imorse så kan jag verkligen säga att blodsockret ej var på topp.

men jag lyckades ta mig upp och gick till köket. där lagade jag mig en god frukost och sedan gjorde jag i ordning all oreda som var kvar sen i lördagskväll.

satte mig vid datorn och ladda ner desperate housewives som hade säsongspremiär i usa igår. ganska besviken efter jag sett första avsnittet. det började med ett mål, men nu känns det bara som att de vill dra in mer pengar. ännu en gång hade de alla fem vännerna hemligheter för varandra och sen kom det en ny och flyttade in på gatan som också bar på på en hemlighet. kommer säkert följa det men inte på samma sätt som förr.

när lina slutat så klädde jag på mig lite snabbt och hoppade på bussen in till terminalen där vi möttes upp och tog bussen vidare till ikea.
gick direkt till resturangen för att äta svenska kötbullar. hamnade i värsta kön, tydligen hett med kötbullar till kvällsmat här. när vi hade ätiti upp så gick vi direkt mot avdelningen med ljus där jag skulle köpa lite. skulle betala och hamnade bakom en jävla idiot, hon stod framme i kassan och bad kassakillen att mäta åt henne, hon hade väldigt mycket varor och väldigt mycket papper som de gick igenom. hon vände sig aldrig ens om och bad om ursäkt för att hon dröjde och när vi stod några stycken och var skit arga så tittade hon inte ens på oss. usch hatar sånna som tror att det bara är dem i hela världen. när vi skulle åka hem så var ikea bussen lite sen så jag fick löpa till min buss på terminalen sen. som tur var hann jag med den och slapp vänta i en timma.

imorgon på förmiddagen blir det praktikträff i sandvika..har ju inget bättre för mig liksom! men måste snart sova då om jag ska ha energi nog till att socialisera mig med tyskarna imorgon.

snart hemgång!

hade!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0