kan man ta bort ett överflöde av hormoner?

är det något fel på mina hormoner? känns som att jag har ett enormt överflöde? är det eftersom jag har slutat med p-piller? mahira tror inte att det är något medicinskt fel på mig men jag själv börjar undrar.

har precis suttit och lidigt och glädjts med en massa folk från linköping som jag knappt känner, är typ bekant med och endel som jag inte ens tycker särsklit mycket om. varför gör man något sånt?

har insett att jag kanske kommer stå där på lördag, mitt på platå och inse att ingenting är sig likt och förmodligen aldrig mer kommer bli det. just nu är det så många som är ute på olika äventyr i världen antingen reser,jobbar eller har börjat plugga. till nästa våren eller nästa höst kommer endel vara tillbaka men bara för en kort stund. alla ska väl så smånigom börja plugga som jag?? när blev man så här gammal? är det nu när man börjar inse det eller när gick man och blev så här gammal liksom?

ibland vill jag bara börja om från fyran på kungsis och leva om hela livet. jag behöver inte förändra något men bara njuta mer av allt och alla denna gång.

om mindre än tolv timmar är jag på bussen på väg till där allt började och där jag blev den jag är idag.

nu säger jag det rakt ut, jag börjar bli gammal och tiden verkar inte vilja gå tillbaka eller stanna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0