hello you uppereastsiders! i know you love me, xoxo gossip girl.

ja där fick ni introt till gossip girl. när den kommer till sverige så om jag känner linkan rätt så kommer den bli stor.
den blir bara bättre och bättre. vem trodde man skulle börja gilla chuck bass o blair?

fy fan min saknad börjar gå över i ilska idag har jag insett när jag snackade med mahira tidigare idag. nämlingen så att två av mina närmsta (nu kommer tårarna) är ute i världen och reser. trodde man skulle höra från de ofta inte lika som hemma men ofta. de bloggar knappt inte i resedagboken o inte i panteas vanliga blogg heller, de skickar inte mess och är inte alls ofta inne på msn. var är ni? vet att det händer er mycket men jag dör här hemma. menar ni att jag ska sitta inne med skvaller tills ni kommer hem?? jag behöver er, var är ni? ja jag vet att jag är ego, men jag behöver er. tycker synd om mahira som får ta allt...hehe!
jag älskar er, jag saknar er men det här är natta bli arg, VAR ÄR NI??

idag har jag haft en bra dag. tine ville att jag skulle laga en rätt som ingen testat för. så det blev kyckling med lime o en sallad med tortillabröd som slutligen blev kyckling fajitas. barnen gillade det ej men det gjorde jag och tine.

nu sitter jag och hade det töntigaste samtalet med lina. känns som vi gått tillbaka några år i åldern inför detta samtal. vad är det för fel på oss två, har vi kommit så nära?

nu är jag redo för helgen, redlös nja får se!

ps. 9/10 så slog ni tydligen mitt besökande rekord.

hade!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0