en parasit i vårat drickvatten..

de har tydligen finnit en parasit i norska drickvattnet så vi ombeds att koka vattnet innan vi dricker det. vad fan och jag som nyss drack kranvattnet.

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article2052121.ece

nu ger jag snart upp och det ger jag mig fan på. alla som känner mig vet att jag kan göra det och jag själv med. jag orkar inte känna denna känsla varje dag och tripp trappa runt tån på någon. usch ibland undrar jag varför kan inte alla vara som dem jag redan har, hade gjort allt så himla mycket lättare.

tack för ditt råd nyss maddis, du brukar oftast vara klok!

ikväll lutar det åt att jag åker in på praktikträffen, men som tine sa du som älskar shopping må åka på det nya köpcentrat. men inte värt att åka dit ensam ju.

jag börjar bli riktigt mörkrädd. senaste tiden har jag haft såna drömmar om honom. inatt låg vi o myste i smyg men ändå mitt framför alla. varför drömmer jag dessa drömma? dem får ej betyda något? jag som brukar få dessa känslor för folk som står mig när, men inte mer. jag ska inte få dessa känslor för någon som betyder så mycket men på ett helt annat sätt..hehe nu skrattar jag åt min egen rädsla. klart jag inte kommer få, men jag är ändå rädd vad som kommer ske i min hjärna ikväll när jag släcker lampan och somnar in....

hade!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0