bus eller godis?

jaha då har man kommit mer än halvvägs in på arbetsveckan. tiden går så fort, skönt!

idag så hade jag alla barna ensam på morgonen, en väldigt mysig frukost. sen lämnade jag av maria på barnehagen och när tiden kommit så mötte jag och sofie lina och hennes pojkar på bussen och drog till åpna barnehagen i rykinn. missade sångstunden men vi spiste och sen gick vi kort därefter ut och lekte. var ute i två timmar och lekte. jag stod och flörtade med alla barnen, jag och lina stod och hatade just ett barn och sen stod vi och spanade in en ung kille som jobbade där. en riktigt trevlig dag men å andra sidan väldigt kall. tog en paus när vi kom hem, hade ju slutat för dagen. efter bara en stund såg jag två barn upptryckta mot mitt fönster. var maria sammen med hennes vännina hanne. de kom ner spingande och sa att de ville vara nere hos mig. satte på lite pippi på youtube innan de tröttnade. gick upp med dem och lekte där uppe istället. sa till tine vid matbordet att jag ändå skulle vara hemma så jag kunde ta sofie. hon blev super glad. jag tog sofie och badade, läste boken, drack mjölk och sen slocknade hon för dagen. fixade i ordning maria o helenes sängar och sen började ringandet på dörren om att ge ut våra gotter.

kollade nyss på ännu ett bra avsnitt av bones och nu sitter jag här och konvenserar med mahira...

hon är ju för söt den bruden. varje gång hon ska göra något så frågar hon om jag vill följa med. jag ska titta på film ska du komma över? jag ska till platå ska du komma? jag är sugen på en fika, är du på? och det var inget annorlunda idag...jag ska till platens med lisa och dem och det skulle vara så kul om du kunde vara med, kommer du?

jag skulle så gärna velat vara med dig mahira och det vet du. som du sa, vi har så kul ihop. men som jag sa till dig, jag trivs så bra med familjen här och sen alla dessa underbara brudar jag funnit som vänner här. jag om någon efter ett decenium i rampljuset i linkan behövde verkligen komma bort från staden, folket men mest ågatan. har inte suget efter det på samma sätt längre och det är ett gott tecken.

men snart är det jul och juldagen!

imorgon har det skett förändringar så jag ska bara jobba 2½ timme, skönt då!

happy halloween!

hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0