börjar känna mig äldre, det är ett faktum jag gillar.

då var man klar med denna arbetsvecka då. gått lika fort som alla andra. bara inse att snart är det hemgång och jul, dock för att sedan komma tillbaka såklart.

hade sofie, som vanlgit var det trevligt. gick förbi barnehagen när vi skulle på tur och fick fem ungar springade efter oss som ville bli med. verkar antagligen så kul att vara med mig.
hjälte tine två timmar efter jag slutat med maten och bakade muffins med mera. fick smaka lammkött för första gången (tror jag iaf). kunde dock bara äta en tugga innan jag var tvungen och sluta..hörde låten mary hade a little lamb i huvudet och den blev ej uppäten så kunde ej äta mer.

satte mig och tittade på veckans underbara avsnitt av grey's. she came back, but did she stay?

anna kom och hämtade upp mig. drog en snabb runda inne på vårat storcentra (nordens största faktiskt) och tittade på vinterskor innan vi gick till fellini. köpte mig ett glas vitt och anna och jag har spenderat två timmar att bara snacka. skönt för en fredag kväll. fick skjuts hem och nu sitter jag här lite varm och lull.

brukar klara en 70is, vad är detta?

imorgon ska jag träffa viktoria inne i oslo på dagen, sen hem till anan och gör mig iordning och sen börjar festen hemma hos lovisa. är så pepp nu. vin och baccardi apple, kan bara gå på ett sätt!

nej ska se ugly betty nu och sen sova.

gillar mitt nya liv...

hade!

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejsan, nu är det så att vi har en bildtävling i våran blogg som du är hemskt välkommen att delta i! Det enda du behöver göra är att gissa vad bilden föreställer och skicka en kommentar om vad du tror, och vips så var det färdigt!
Det finns även ett litet pris i potten .. :)
Ha en fortsatt trevligt kväll!

2007-10-26 @ 22:44:12
URL: http://fashi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0