jag vill något annat, än det jag gör.

har funderat mycket på sistone.

vad vill jag med mitt liv?

jag vet vad jag ville efter studenten, men så har det inte blivit och jag vill inte att det ska bli så nu heller.

för tillfället är jag singel, bor i egen lägenhet ganska så centralt, jobbar heltid på kontor och fritiden spenderas med vänner och familj.

singel:
vill jag vara, speciellt eftersom jag ej vet vad jag vill göra med mitt liv. skulle aldrig låta en kille hålla mig kvar här om jag kommer fram till att jag ej vill vara kvar, även om det bara är för en kortare period.

jobb:
jag trivs jätte bra med mitt jobb. jobbar inom det området jag tror jag vill jobba inom i framtiden så det känns ju lovande om något.

lägenheten:
ska ju snart bytas ut, letar efter en annan men jag letar inte allt för hårt. vill ju egentligen bort.

fritiden:
spenderas alldeles perfekt. har mycket tid både till vänner och familj. festar lite väl mycket men det ska man göra i denna åldern.

och nu då, vad jag vill förändra.

jag vet inte riktigt. jag vill inte åka någonstans, men inte själv för det är ensamt och tråkigt. man vill ju dela upplevelsen med någon. jag vill inte bara åka iväg o resa, för dem pengarna har jag ej sparat ihop till. jag vill åka iväg och starta upp mitt liv där. jag menar linköping är jag klar med.

efter ha växt upp hela barndomsåren och tonårsåren här så är man ganska så trött på att se samma människor var o varannan dag. man träffar alltid nytt folk men det räcker inte. man har ett nytt teama på fest kvällen men alltid blir det ungefär detsamma. man går ner på ågatan och man får både vikningar o kramar av både krog ägare och vakter. man gör bort sig och hela staden vet om det dagen efter. man köper ett plagg på gina och att gå ut en lördag är att se sig själv i spegeln så många tjejer som går förbi med en likadan klänning. man vet vilka som känner vilka, vilka som är tillsammans, vilka som varit otrogna, vilka som knullar, vem som däckade förra lördagen och vem som åkte på stryk och av vem.

det känns som att jag står stilla och ej rör mig.

men hur ska jag göra för att få igång mina fötter?

jag vill något annat,mina planer och drömmar är större än så här.

men jag bara fortsätter.......

när ska det ta slut?

och på talan om något helt annat....

europa är konstiga som ej uppskattar en bra låt som the ark framförde för dem igår. kan dock inte säga att vinnar låten var dålig för det var den ej. men nu tycker jag sverige ska ge upp och lägga pengarna på något annat.

mest aktiva i högtalaren:
the fray


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0