floor hockey.

hörde ett par utbytesstudenter nyss på bussen sitta o säga att dem skulle kolla på "floor hockey" i veckan. är det en översättning av innebandy eller??

tisdagen gick fortare på jobbet än vad den brukar göra. kan ju ha att göra med att jag hade roliga sysslor att göra hela dagen.

åkte hem o svängde upp till mammi en snabbis för att sedan springa ner och hinna med 11:an.

tog bussen till polishuset och började kallsvettas när jag öppnade dörren och såg hur många barnfamiljer som skulle göra pass precis idag när jag med skulle göra det. började på 115 när jag kom och jag hade nummret 133. fick gött sällskap av camilla, hennes lillasyster anneli och deras pappa. gick fort och sedan var jag på plats för att göra pass på det nya sättet. man skulle kolla rakt in i kameran och man fick inte le. såg ut som ett lik kan jag säga. när man sedan ska skriva sin underskrift så får man nu göra det på ett papper på en hård plast sak så att det går in elektronisk. hur lätt är det att skriva med hårt plast som underlägg då, såg ut som det var skrivet av ett barn. aja passet blev gjort och jag får hämta ut det nästa onsdag, tur det åker ju måndagen efter.

åkte tillbaka in till stan och mötte upp emma. gick o beställde mat på steve's och sedan kom annie. emma var riktigt förtegen om sitt kärleksliv, den jävlen.

fick förfrågan om platå på torsdag av annie, mayby baby. hon vet jag att jag vill. men bara det att jag var så jävla bakis på jobbet förra fredagen, men behöver ju ej bli så full. vet ju dock att det brukar bli svårt att hålla drinkarna antalet drinkar i styr.

imorgon hoppas jag att jag blir hembjuden på min favvo rätten hos mammi.

blev också bjuden hem till emma på studenten. först kolla på henne vid ishallen, sen mat hos familjen.
ågatan klarar hon nog bra själv!

nej nu ska jag fixa något o ha i matlådan imorgon och sedan sova,trött som fan.

asta la vista.

minnen:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0