back to reality.

jaha då var man hemma igen då.

har haft 4 underbara dagar i london.

Shopping:
lite skoj har jag köpt b.la två väskor, två par skor, cigarettask, cool tändare och en plånbok. manikyren är den jag är mest nöjd med.



Sightseeing:
tror jag har hunnit med de mesta av dem i alla fall. Har sett big ben, buckingham palace,high park, en taxi, dubbeldäckare, phonebooth, trafalgar square, picadilly circus, rödtottarna (vakterna med röd jacka o svart hatt), liverpool street, oxfoord street, porto bello och chinatown med mera. det ända jag kan komma på jag ej sett är 10 downing street, har sett 11 downing street men det var grindar och vakter med k-pistar så tror ej man fick gå in på området tyvärr.

 
     


Mat & Dryck:
fy fan vad vi har ätit och druckit gott. blivit ett par mackor från mcdonalds som bara finns i storbritanien som jag älskar så mycket. ätit kina mat både på finare resturang och sen en vanlig alldaglig. ätit tre rätters på pizza hut (man kanske faktiskt äta det). ett av mina mål på resan var att köpa något på starbucks varje dag och det klarade jag stort eftersom jag köpt där mer än en gång per dag, en tall banana java chip chocolate var min favorit. i alkohol så borde alla veta vad jag druckit när jag kommer till storbritanien....såklart wicked blue!

 
    
  (ps. dessa två är google bilder)



Boende:
att bo hos kujo var helt okej. att ta sig in till stan tog ju tid men det får man ju räkna med i en storstad. i staden han bodde, woolwich så var det så många svarta som bodde så man kunde nästan tro att man var i afrika. men det var ju trevligt men lite omväxling.

Folk:
tycker folk generellt sätt inne i london är rätt så stroppiga och otrevliga. killarna är väldigt på och man kunde nästan tro man var modell så många komplimanger man fått och tillfrågningar om allt möjligt. staden i stort sätt består av svarta, pakistanier/indier, kianeser och turister fanns ju ej så många engelsmän så det var lite tråkigt tyckte jag.

Uteliv:
i måndags satt jag och marlena på en vanlig engelsk pub och det var trevligt. i tisdags så gick vi till en klubb som heter bar rumpa och kollade på när folk dansade salsa innan dem sen började spela hip hop. och sista dagen i onsdags så vart det en klubb som heter tiger och som var lite mer flashig. var en viss dresscode för att komma in  och folket där inne bestod av kostymnissar med pengar och chamagne flaskor. men det var blandad och bra musik och fanns väldig tmycket trevligt att kolla på.

  


Killar:
Har sett väldigt mycket trevligt folk. en halv portugis/engelsk, en brasilanare, en snygg flygvärd. har ju sett endel ögongodis under dagtid med men dem minns man ej lika bra.

Slutsats:
har varit skönt att vara hemifrån och komma iväg. shoppingen har varit underbar. rekomenderar alla som ej varit i london att åka dit men om jag får välja så väljer jag alla gånger skottland!

You're delicious baby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0