saknaden är stor.

saknaden blir bara större och större, tomheten desvärre också.

under en veckas tid nu så har jag fått två sms, ett av emma m och ett av sofia s och blivit bjuden på fest. önskar att jag kunde ha gått men nu åker jag iväg.

skottland ska bli så kul. skönt att komma bort ett tag kan behövas.

saknade av 3sb är stor, den blir bara större känns det som. vi har splittrats, och även fast man visste det redan på studenten och gjorde allt för att ta hand om tiden man hade med varandra så var den inte tillräcklig. kommer aldrig glömma dem flesta av dem. dem gav mig tre av dem bästa åren i mitt liv. och även nu efter så ger dem mycket glädje flera av dem. vi håller kontakten så gott vi kan och så länge vi bor kvar i närheten så ska jag försöka mitt bästa för att hålla vänskapen och kontakten i liv.

imorgon blir en hektsikt dag med packning, skriva på kontraktet för lägenheten, en fika med emma, en hejdå stund med anna och även en träff med salle och maddis för att gör klart det sista på sandras födelsedagspressent.

men nu väntar jag på att johan och martin ska ringa, maddis stiga av bussen och vi alla fyra sätter oss på bussen till vidingsjö och johan. filmnatten är spikad och filmen har jag. green street/hooligans ska visas upp för dem övriga tre och jag ska njuta av den, länge sen jag såg den.

tips: fugees - can't take my eyes off you

Kommentarer
Postat av: Salle

Åhhh...va kul ni kommer ha i skottland! Och jag vet, jag kunde ha följt med! Ha det så kul ikväll också..vilken tid ska vi ses imorrn? å dagen blir väl bäst va? Puss

2007-01-29 @ 21:48:03
URL: http://sssalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0