så var det lönefredag igen då.

en händelserik fredag, må jag säga.

först en snabbis på stan med mammi och sen en fika med anna och emma.

drama framför datorn och sen började kvällen.

en cheeseburgare på mcd först för att dämpa min enorma hunger och sen drog jag och maddis upp till mig för att öppna litern med vodka. gick väldigt segt för mig, både att röka och dricka. allt var för sött och jag var för hungrig för att dricka. maddis tog upp kameran vilket ni säkerligen kommer se bevis på i hennes blogg om jag känner henne rätt.

några kommenatrer drog vi ju också:

maddis "jag är alkholist maddis som får livet värt att leva" eller något liknande. och jag drog något i stil med "utan mig skulle ågatan gå i konkurs".
 
samtalet om killar vs. tjejer flöt på väldigt bra och det blev endel heta diskussioner.  efter ha sett maddis vinglat in i min lillasyster dockhus ute i hallen så var det dags att gå. värre blev det ju bara vid bankomaten där maddis trycker fel kod två gånger och tillslut får ta upp mobilen för att be pirre (henne lillebror) leta upp en pärm i hennes garderob där det ska finnas ett papper från nordea med hennes kod. tog ett tag men äntligen hittade han det och kan säga att hon innan knappt tryckt en siffra rätt. men pengarna kom ut och vi gick vidare till plaza. väl där inne så säger maddis "jag bjuder dig på en orgasm" och sen beställer hon en baccardi apple med sprite till henne. men jag som alltid iaktar bartendrarna såg att han fuskade och hällde i sourz apple som bara är 17% istället för baccardi apple som är 40%. det meddelade jag maddis och hon skällde ut bartendern på ett snällt sätt och fick sedan en ny. vi väntade in grabbarna martin,calle och johan innan vi tjejer drog till 55:an ett varv men där var det inget att jubla över så vi gick tillbaka med ett släpptåg med annie. väl inne på plaza så blev det mycket dans och mycket alkohol för min del, köpte väl sista drinken ungefär vid 02.50. var lite svårt att säga hejdå till grabben men det är ju (olagligt) för er som fattar.

snackade med anna nyss och berättade hur bakis jag är och hon säger detta " men du får inte banga ikväll vet du".....den dagen jag bangar för att jag är bakis.

ikväll är vi påt igen och då ska till och med emma var med, kul!

vi syns på ågatan trot eller ej.



Kommentarer
Postat av: Maddis

jag säger bara OH MY GOD om den här helgen. skulle inte vi ta det lugnt helgen innan skottland?

2007-01-28 @ 19:23:32
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0