mycket film.

idag kollade jag åter på en film jag hade hyrt." the lake house" hette den och sandra bullock och keaune reeves möttes första gången sedan "speed". en lite rörig film men ändå väldigt bra. kan ni förstå att det finns en kille i världen som väntar på en tjej i två år för att sedan bara få träffa henne och ge henne en kyss. ja vet att ni alla blir glada nu men jag kommer göra er besvikna igen och säga det var bara på film.

fick ett trevligt samtal idag, det var från frida från mitt gamla jobb. hon sa att hon hade pratat med sin man om mig på väg upp till åre när de åkte upp dit nyligen. han jobbar på securitas och de behöver ju folk, så då kom hon att tänka på mig. hon bara ingångslönen ligger väl på ungefär 18.000 och det är ju inte illa om man säger så. hon skulle maila över där jag skulle lägga in min anökan men det har inte kommit något ännu. men jag får maila hennes senare om hon inte mailat över det ännu. lät som ett roligt jobb med väldigt bra lön.

ikväll blir det platens med pantéa,sara och sabina. får se om det blir några mer i slutändan. jag ska dricka,mingla,dansa och allt annat som hör till.

leva här för sanningen.

Kommentarer
Postat av: Anna

fan vilken lyx du har med jobb bruden! Ha så kul ikväll, och glöm inte. Festa för mig också!

2007-01-10 @ 14:05:42
URL: http://sssalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0