har jag gjort mig oförtjänat...

av kärlek?

aja igår var det planerat en utgång med admir, men på morgonen när jag pratade med han så lät han illa. feber och hosta gjorde så att han vart sängliggande. istället gick jag hem till nadja och dem och drack, dummade mig lite med grabbarna. maddis kom sen och vi fortsatte och festa. vi drog in till stan, hängde jackorna på plaza och drog till 55:an. där mötte man på lite trevligt folk, bla annie. vi gick tillbaka men det vart inte långvarande innan maddis ville tillbaka och fanns sig ett litet ragg i baren. min snygging var ju på plaza så jag drog tillbaka, men synen att se han stå och kyssa en annan tjej var inte lika fint som konstverket anna visade i sin blogg från rom, kan jag lova er. fick gå upp till 55:an och sörja lite tills jag fick med mig johan och hans kompisar med mig ner. johan och jag hamnade på dansgolvet och var nästan där resten av kvällen. det var trevligt, undra bara om han gick hem med den där tjejen sen? han som sa "jag är en kille,jag stoppar typ kuken i alla" eller nåt liknande.

du säger att jag är divig för att jag inte är så pepp att prata med dig efter det jag såg, och du försöker få min uppmärksamhet- just tell me why?

inte ofta jag får den känslan som jag fick av att se dem igår, men de sägs ju att efter varje nedförsbacke så kommer en uppförsbacke. låt oss hoppas det!

ikväll får vi se, jag är ju ensam hemma...så tänkte höra med annie om hon ville partaja lite.

låten för denna dag: shirley clamp - öppna din dörr

Kommentarer
Postat av: Maddis

nej du är inte oförtjänt. det är de där jävla kedjebreven från förr som man aldrig skickade vidare. typ "skicka vidare det här till 54 776 personer inom fem minuter annars kommer du drabbas av otur i kärlek tills jorden går under". det är deras fel serru!

2007-01-13 @ 19:55:35
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0