behandlingsvecka.

japp, denna vecka så renar jag min kropp från alkohol för att överleva skottland nästa vecka.

senast jag var utanför dörren var när maddis och jag kom hem i lördags, sjukt men skönt!

har bara vart hemma och kollat på tv,ätit, bakat (scones) sett på film (superman-returns o pirates of the carribean- dead mans chest) och sovit en massa.

topp 3 (dem senaste dagarna):
1. alla laguna beach och the hill avsnitt i söndags, kollade på dem från typ ett till tolv på kvällen. Nu är det så bra med för att det har börjat nya avsnitt på vardagarna klockan 19. Så jävla bra!

2. att se kate bosworths två olika ögonförger i superman. Hon har verkligen ett blått och ett brunt. det bästa med det är att dem i retusherar det i filmen.

3. gårdagens avsnitt av grey's anatomy, en sörjande denny, en död gravid kvinna, karev visar sin fina sida, derek inser hans förlust, meredith stå upp för sitt brustna hjärta, dotterns pappa förlåter han som körde på dem, en st-läkare som precis begått dråp och doc som bekänner sitt tragiska liv. can't wait until next week.

Betty, you're my idol.

aja idag ska dörren öppnas. har ställt upp så snäll som jag är att följa med min moster hem ikväll. Ska sova där inatt och imorgon ska jag vara barnvakt åt mina tre själar till kusiner. Dagen kommer nog spenderas ganska så mycket framför apspelet, ni vet ett såndärt tv spel som dem ungarna är geniala på och jag sitter där och skäms för min ålder.

längtar till fredag, då ska kvällen spenderas med lite alkohol och bra sällskap av vänner. (boka inte upp er) :)

Kommentarer
Postat av: Maddis

man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken visserligen. det är bara en spelning hittills, men man kan ju alltid hoppas.

2007-01-24 @ 22:14:43
URL: http://maddiss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0