året som gick och året att komma...

shit ett år har gått, ett år äldre är det minsta jag har blivit. vilket år jag har gått igenom både upp och nedgångar.

Årets Höjdpunkter:

* Skottlandsresa - I januari drog jag,pantéa,lina,sabina,sofia,emmi,madde och alexandra till staden Dundee i fyra veckor. Under tiden vi praktiserade genom skolan,så hade nog de flesta av oss de bästa dagarna i sitt liv. Inte hade jag heller trott jag skulle träffa någon, men den tredje dagen på resan så träffade jag Barry Miller. Otroligt nog så har vi fortfarande kontakt.

* Sista halvåret innan studenten - Efter jag kom hem från Skottland så gick allt bara nedför i skolan (även fast jag gick ut med väldigt bra betyg). Jag och Madde valde istället att festa gärnet.
Onsdag=Platens
Torsdag=BK
Fredag= Plaza
Lördag= Plaza lr Gulan
Kul hade inte bara vi. Vi i 3sb hade så himla roligt under den sista tiden. Trodde aldrig jag skulle klara mig utan deras närhet varje dag. Vi hade fester, vi fikade, vi lunchade, vi skolkade...vi gjorde det mesta. Bättre klass får man nästan leta efter.

* Studenten- 16/6-06, kommer för evigt vara en dag att minnas. Började med champagne frukost där folk började bli riktigt dragna. Kortet vi skulle ta vart ju lyckat för de flesta men inte oss alla, Aulan var roligt för oss som skrek och stojade till varenda sång. Tiden innan man sprang ut var nervöst men sen var det bara ut och skrika lungorna av sig till Boten Anna. Mamma och det hann det bli en kort träff med innan traktorn startade. Sex varv genom stan vart det. Mina lungor efter den långa åkturen var inget att skryta med. Uppphämtad och hem till mormor. God mat hann jag få i mig innan jag däckade i sängen ett par timmar. In till stan och till Storan där maten skulle serveras. Sabbe bjöd på koffeintabletter som fick mig att hålla hela natten sen Platå/55:an/Ågatan. Kort togs hejvilt och folk skulle skriva i varandras mössor. Efterfest blev det och sen var man på väg hem i tankarna med att det är en gång i livet och aldrig mer.

* Sommaren-06 - Sjuksriven med pengarna inrullandes på kontot. 55:an blev det var och varannan dag, samma sak med fika och lunchningar på stan. Öland blev det i början på sommaren med familjen till en stuga som var hyrd. Visfestivalen med Sabbe i juli blev det, Stockholm med Madde och Co i början av augusti, månaden följdes senare av en resa till malmöfestivalen med Sabbe och Sofia. En vecka i septermber månad så drog Jag,Sabina,Sofia,Sandra,Anna och Aina till Cyper/Aiya Napa. Vi träffade en hel del killar, dansade i duschar, badade,solade, åt god mat och gjort ett och annat som vi inte gör hemma.

Jobbet - Nu på hösten har det varit att gå tillbaka till det gamla jobbet.  Vem har sagt att desto äldre man blir detso tråkigare blir man. Det stämmer inte in på mitt jobb i alla fall. Mycket sött har vi ätit ihop och mycket skratt har vi skrattat.

Mammas 40-års fest - Nu är mamma äntligen gammal påväg mot pension. Men innan det så skulle det firas med en fest. Vilken kväll det blev, först god mat och sen god dryck.

Nyårsafton - En helt klart lyckad kväll. Men det var tufft ett tag att hålla koll på vart händerna kom i från (eller vad säger du Anna?) men alkoholen flödade rikligt hela kvällen ocg mycket dans och mat blev det med.

Mindre roliga höjdpunkter:

* Olyckan - När det går för fort så är det inte alltid man hinner stanna upp. Där låg jag sedan på köksgolvet svimfärdig och i en ihärdlig smärta som inte ville försvinna. Om ambulansmännen var fina får ni fråga mamma om för jag var helt bort. Men någon gång ska det bli första gången med ambulans till akuten. Läkare efter läkare, morfind os efter morfin dos, tillslut låg jag där på operationsbordet. Resultater blev tolv veckors gift och tre och en halv månads sjukskrivning. Jag måste säga att jag överlevde rätt bra. Jag gjorde nog allt i sommras om inte mer än någon annan, förutom dock badade. Smärtan finns kvar men jag är glad att det gick relativt bra ändå,kunde gått värre.

* Alla tjafs - Endel tjafs faktsikt, men jag har överlevt väldigt bra.

Ja ni, slutsumman av detta år blir väldigt bra. Jag ger det nog en fyrav av femma.

Nu får vi se hur år 2007 kommer bli, men det känns redan roligt om jag bara tänker på det som händer i januari och februari månad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0