känslorna börjar krypa under skinnet på mig

börjar dagens med dagens kommentar från sara om gårdagens inlägg, som gjorde mig så glad

ahhhh....saknar dig ocksa sa himla mycket vannen! vill ju bara krama ihjal dig nar jag laser det har!! Bilderna ar for javliga, ja....men bara for att det ar du sa ar det okej for den har gangen!! Alskar dig vannen, pussar!

idag så gick jag och sofie efter levererat maria i barnehagen ner till sandvika. glädjer mig så till tisdagspromenaden i skogen ner till sandvika, dagdrömmer mig bort och har det så skönt. var bara jag,hövik anna, stabekk anna och lovisa på träffen idag. men det var ju flott för dem ville jag ju träffa, vet ej om dem ville se mig lika mycket, tror dem skulle disskutera vad dem ska köpa till mig på lördag. jag och sofie sa ganska så sfort hejdå och gick till affären. gick runt ganska länge och shoppade på mig till dagens mat, tacos med alla tillbehör man bara kunde komma på. kom på att jag måste köpa marsipan  och karamellfärg snart så jag och barnen kan göra lite söta marispanfigurer i olika färger.
när vi handlat klart så åkte vi hem och sofie fick lov och bada litt innan hon la sig för och sova.

när hon sov så passade jag på att se veckans avsnitt av brothers and sister och desperate housewives. desperate var riktigt bra, undra bara vem eller vilka som dör?
sen var klockan matdags och jag gick upp och började med maten. vi böev åtta vid matbordet idag men två vänninor. men en riktigt mysig middag dock.

hjälpte og rydda litt och sen gick jag ner till mig och bytte snabbt om och gick till bussen för att sedan möta nya jarsara vid nationaltheatret. fiken jag valt ut hade stängt så det blev mc och sen en sväng i vackra oslo en vinterkväll med skridskobana mitt på karl johan och lys överallt, så mysigt.

nu sitter jag här. börjar tidigt imorgon, ska baka lite kakor som vi ska ha med när vi hela familjen ska ner till helenes skola och se deras vinterföreställning och sen ska vi till klassrummen och ha julmys. efter det hoppas jag klockan inte är så mycket så jag och carro med ölen äntligen kan ses. vi har försökt ett par dagar nu men inte fått det och bli av barnvakt o planer mm. vi har ju massor att snacka om!

usch du har verkligen krupit dig djupt in i min hjärna. kan inte sluta tänka på dig! jag fortsätter med babysteps och att hoppas.

imorgon imorgon, hade önskat jag kunde varit där och lagt ett ljus vid trädet där du ligger. den 23e, då ska jag göra det!

så flott då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0